[?]Kak da razkaram recycle bin-a ot desktopa si s win XP sum
[?]Kak da razkaram recycle bin-a ot desktopa si s win XP sum
Доколкото знам не може да го разкараш по никакъв начин.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Доколкото знам не може да го разкараш по никакъв начин.
<div align="right">оргинално мнение на Waverunner</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
sus sigurnost znam 4e moje zastoto 1-n moi priqtel koito sega e v Peterburg kato mi beshe nagosti bazikna nesto v registrite i go maxna ) vuprosa e oba4e kakvo e baziknal ??? PLS HELP ME
Не знам от теб научавам , че е възможно.Абсолютно никаква представа си нямам как ще стане.Ако разбера ще пиша[]
START -> RUN -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ExplorerDesktop\NameSpace\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
И триеш стринга {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} и би трябвало след рестарт да се махне .Другия стринг е за My Documents
WarLord blagodarq ti man to4no ot tam e )
za tezi koito ne sa probvali oste go go go go !!!! it's work!!!!! )
И защо да се маха, как ще 4ищиш боклуците от харда без него?
Темата се изчерпа!!! И аз отдавна съм го махнал, защото от RB-то не зависи чистенето на боклуци. RB-то е полезно само за хора, които не знаят какво трият или го правят без да искат и това е един вид backup за тях да имат лесен начин да си възстановят затритата информация. Други коментари по темата са излишни. Благодаря