Здравейте!
Някой знае ли дали има излязла версия на Direct CD за Windows XP.
Не ще и не ще да ползва CD-то като при 98.
Това проблем на XPto ли е, или на Direct-а.
Може ли с друга програма да се ползва CD-RW като дискета.
Здравейте!
Някой знае ли дали има излязла версия на Direct CD за Windows XP.
Не ще и не ще да ползва CD-то като при 98.
Това проблем на XPto ли е, или на Direct-а.
Може ли с друга програма да се ползва CD-RW като дискета.
пробваи с InCD, на мен тожа DirectCD ми прави големи мизерии на XP-то няма деинсталация и го открива като непознат хардуаер
Аз инсталирах Easy CD Creator 6 върху WinXP Home и всичко си е наред. DirectCD явно е преименувано на Drag to Disk, ама и толкоз ли да не е - иначе работата със старите ми DirectCD форматирани дискове си е точна...
виж сега...то4но едно и също е.на системното меню на ми6ката ще ти се ка4и direct CD и това е
Win Xp ima vgradena funkciya za CDRW - su6tata kato direct CD na Roxio, tova e pri4inata da se ritat!
Проблема е в Direct CD не се понася с Windows XP. Когато се качва версия 5.0 и се ъпдейтва към по-висока весия (напр. 5.4.3.1) за поддръжка на записвачката, обикновенно Direct CD се деинсталира от самата ъпдейтваща програма.
не знам за вас, аз съм с версия 5.3.2.34, идваща директно с WinOnCD 6.0, 30mb инсталационни, не е гъкнало на xp sp1
Проблема съществуваше (за ХР) във версиите 5.0 и някъде между вер. 5.0 и 5.3 е поправен с ~30Mb UpDatе.
Значи точно днес се борих с този проблем []
Няма проблем значи [:D]. Т.е. решението е дадено на сайта на Roxio и то в няколко варианта.
Най-общо се свежда до следното.
1. деинсталиране на пакета;
2. изтриване на остатъците след деинсталацията - Adpatec директорията в Program Files и Common Files.
3. Почистване на регистрите от Adaptec и Roxio линкове.
4. Повторна инсталация след рестарт...
.. по-сложният вариянт изисква и дописване на регистър (но това е много добре обяснено в упътването което се дава)
Малко е сложничко за обикновен потребите, но :-) така е само при версия 5.х Basic.
Така и не можах да харесам софтуера на Nero [:I], макар че някои го намират за върха. Не ми стана ясно от какъв зор трябва да се създават 2 файла при правене на Image например?! а и InCD ми се стори доста по зле.. най-малкото защото не ми позволява да затворя форматирано CD за четене на обикновени CD-та.
http://www.roxio.com/en/support/kb/ecdc/eez000011.jhtml
Успех !
... а ъпдейта е само 11МВ но не се оказа необходим.