Резултати от 1 до 4 от общо 4

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2003

ASRock GE-PRO HT, Cel1.7G box, 160MB SDRAM, 5.1 AC97 XEar 3D integrated, Real 2563D integrated max 64MB of shared system RAM, AverTV Go TV/FM Stereo, LAN 100Mb... Значи пускам Subtitle Workshop( не само при него, и при игри се случва, но това беше почти винаги ), тъкмо дам Open Movie, отвори го и ... blue screen, begin dumping memory... i some other shits. DRIVER_IRGL_NOT_LESS_OR_EQUAL е коронния номер и някви адреси по-надолу излизат. cmuda.sys ми е файл от драйверите за звуковата карта. Явно в него е проблема, защото го показва на синия екран... и Reset! ( Има ли някой да се сеща нещо по този въпрос, че на мен ми изчерпаха идеите вече. Thanks!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2003

И аз имам същия проблем, но само при обстоятелства, които не е проблем да избегна с драйвера ми за RAID контролера(иначе би било страшно, защото CMD и досега нямат по-нова версия на драйвера, а няма и по-стара-единствена е). Единственият ти шанс е по-нова версия на драйверите за чипсета и звуковата карта, поне от изследванията които съм правил за моя проблем. Но ако има по-стара версия, която е WHQL сертифицирана и за двата вида устройства(чипсет и звукова карта), струва си да пробваш, би трябвало да помогне.

4. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

При мен това става само когато съм "клокнал" повечко.Щом понамаля честотата и се оправя.

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

При мен излизаше от време на време на Win2003serv. any edition и на различни компютри ( 2 с Р3 интел селерон и атлон ХР 1700+) , след, което заключих, че е от инсталацията (дистрибуцията) на инсталлационният ми диск. Мисля също, че след, като смених паметта на единия компютър се оправи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе