Проблема е такъв,че за да се инсталира USB 2.0 под XP трябва да имаш сървис пак 1.НО аз не искам го качвам защото ми стигат бъговете на оригинала.Та въпроса ми е има ли някъв начин с някакъв малък пач или нещо такова да се инсталира?!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Проблема е такъв,че за да се инсталира USB 2.0 под XP трябва да имаш сървис пак 1.НО аз не искам го качвам защото ми стигат бъговете на оригинала.Та въпроса ми е има ли някъв начин с някакъв малък пач или нещо такова да се инсталира?!
<div align="right">Originally posted by FOX007*-*04/01/2004*:* 23:34:12</div id="right">
Според мен са ти нужни <font color="orange">само</font id="orange"> драйвери за USB 2.0, а не непременно сървис пак-а. Потърси си драйвери на страницата на производителя на чипсета и/или дъното ти.
Windows XP users must install Service Pack 1 prior to attempting to install this package. Failure to do so will result in the inability to support USB 2.0.
<font color="blue">VIA:</font id="blue">
Due to licensing agreement, VIA USB2 driver package requires Windows XP SP1 (Service Pack 1), Windows 2000 SP4, or system upgrade through Windows Update. Alternatively, please contact your motherboard manufacturer or the manufacturer of the USB 2.0 PCI card if you have misplace their driver CD. The VIA USB2 driver package can be installed after Microsoft driver to further improve device compatibility.
<font color="blue">intel:</font id="blue">
Hi-Speed USB drivers are ready. Windows XP drivers are available now, via Windows Update.
Пробвай с диска с драйвери, които вървят с SYNTAX SV266A (с Виа КТ266А) дъната. От там дори днес успях да инсталирам USB 2.0 под ХР разбира се след като 2-3 пъти се съгласих с разни EULA-и и тем подобни.