ИЗЧЕЗНА МИ КИРИЛИЗАЦИЯТА ЗА QuarkXpress и Adobe Type Manager КАТО СИ ИНСТАЛИРАХ ХР, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ
ИЗЧЕЗНА МИ КИРИЛИЗАЦИЯТА ЗА QuarkXpress и Adobe Type Manager КАТО СИ ИНСТАЛИРАХ ХР, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ
Много хора имат проблем с QuarkXpress и кирилица под ХР.До сега още не съм чул някой да се е преборил.Хората които се занимават с предпечат си стоят на 98 точно по тази причина.
Глупости.
Много от хората, занимаващи се с предпечат са доста боси на общи компютърни теми, работят с програма и половина и мразят всичко ново. Сигурно има такива, които работят и под Win95 още...
По въпроса - Куарка си работи чудесно кирилизиран под XP. Не знам какво се е сбозило при теб. Ако си ъпгрейдвал от 98 към XP може нещо оттам да е. Деинсталирай и инсталирай начисто куарка.
Botzko, като се заниваш с предпечат имал си пробем с постскрипта. Да не ти излиза кирилицата на някои шрифтова(за това няма оправия под win2000/XP) или да ти се разместват някои работа по документа. Аз бачкам с Pagemaker и големо простотии стват като се ползава постскрип.