-
IRC virus
тои Значи преди 2 дни някаде,имаше някакъв линк в IRC,и аз като пълен глупак дадохна него отвориха ми се някжи простотии ,аз го изключих веднага,и след 5 мин някаде Nortana(2003 e moq)ми даде няколко съобщения за вироси,и дадох ок да ги "изтрие",и уж си ги изтри обаче като влязох в IRC пак ,и тоя линк сам почна да се праща по канали и на прижаит,аз тогава дадох на Activiti log и видях че виросите които са се мъчили да ме заразят са W32.HLLW.Gaobot.gen(тва се е лепнало 4 пъти за няколко секунди) и след него Backdoor.Sdbot,и аз сканирах няколко пъти,и в сафе моде сканирах,ама нищо не намира,въпреки 4е тия двата вироса ги има в вирос листа с виросите кото премахва Nortana...
Предполагам че нищо не сте разбрали от това обяснение :( ,но все пак ако знаете за какво става въпрос или сте имали същия проблем Моля да ми помогнете[?]
10х предварително на всички
-
IRC virus
Влез на този адрес и пусни да се сканира:
http://www.pandasoftware.com/actives...f=BG-PR-AS-108
Ако нещата и сега не се оправят ще се наложи за всеки вирус да търсиш лекарството.
-
IRC virus
Много ти благодаря,мисля че се махна,то направо ми унинстална мирц-а както си бях в него :) ,10х наистина,и то накрая се оказа 4е в тоя линк имало 3 вируса ,6тот изглежда нортана ги е спрял тия двата,ама не е намерил тоя дет ми праи мизерии ,и ся с тоя онлаин скан се делна изглежда...
1000х отново
-
IRC virus
Sorry за флоод-а :(,но сега тука ,с тоя дет заедно си лепнахме виросите 4е този W32.HLLW.Gaobot.gen нортана го е намерил и го има в aktivity log 4 пъти един след друг,но на action taken пише -
date Viros name Action taken
1/7/2004 W32.HLLW.Gaobot.gen acces denied
1/7/2004 W32.HLLW.Gaobot.gen repair failed
1/7/2004 W32.HLLW.Gaobot.gen acces denied
1/7/2004 W32.HLLW.Gaobot.gen repair failed
дата се различава само с няколко секунди ,и отдолу пише кои е изто4ника , C:\DOCUME~1\DIA~1\LOCALS~1\Temp\Bimbo-15165.exe
ся да го изтрияли тоя фаил или....
sorry че пак ви занимавам...
-
IRC virus
-
IRC virus
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Триеш в сейф моде .
<div align="right">Originally posted by nikolin*-*11/01/2004*:* 01:19:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да,преди малко това напраих ,да се надяваме че вече се изчистих от тия вироси....И nikolin 10000х и на теб...
П.С.НИКОГА не отваряите линк от IRC ,НИКОГА!
Още веднъж благодаря на всички