6.0 е версията (тази която е с XP-то) не е от firewall-a сканирах за вируси няма с други browser-и си отваря стрниците но с IE не иска и не иска , защо така и не разбрах
6.0 е версията (тази която е с XP-то) не е от firewall-a сканирах за вируси няма с други browser-и си отваря стрниците но с IE не иска и не иска , защо така и не разбрах
Пусни "Internet Connection Wizard" (C:\Program files\Internet Explorer\Connection Wizard\icwconn1.exe или там някъде) и си настрой връзката. Ако така не стане проблема е по-сложен и ще трябва да кажеш повече неща.
<s>Опитай с командата ipconfig /renew_all и след това ipconfig /all . Ако това не ти помогне да ги получиш - звъниш на админа си.</s>
Извинявай, това няма да ти помогне за Проксито. Опитай да караш без него или отиди на страницата на доставчика си и го вземи от там (поне до там трябва без проблеми да стигнеш без прокси). Но щом казваш, че другите браузъри действат - тогава карай без прокси (винаги можеш да го добавиш и вкл./изкл. при нужда).
мен не ми е зор но просто за спорта искам да скивам какво става и ако мога да го оправя
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">мен не ми е зор но просто за спорта искам да скивам какво става и ако мога да го оправя
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*12/02/2004*:* 02:37:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Проксито можеш да го научиш най-лесно ако вече е настроено.Ако е настроено в Windows (IE) с командата tracert www.data.bg (сайта е по-избор) и там ще видиш адреса на проксито. По-сложния начин е да се изследва мрежата, в която си включен.
Ако искаш да си видиш настройките на мрежовата карта - използвай ipconfig /all . Ако искаш да видиш връзките на компютъра ти - netstat -a . Опитай тези команди, а и виж другите опции на командите.