Резултати от 1 до 10 от общо 10

Wireless Systems

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2001

Wireless Systems

Tozi vupros e predimno prednaznachen za "Admin" tui kato toi predi vreme mi beshe spomenal napulno ne4owe6koto neshto che 11 Mbps Wireless LAN karta ia e pusnal v rejim taka che da izpolzva 10 Mbps REALNI ! Pri polojenie che na STRANICATA PROIZVODITEL na chipovete PRISM II "intersil" pishe che maximalnata realna efektivna skorost e 3,6 Mbps or up to 455 Kbytes/s. Interesno mi e ako vse oshte ima takova tvurdenie eventualno da vidia niakakvo dokazatelstvo ili puk suotvetnite driver ili kakvoto tam se vodi. Ako tova ne e public available i e lichno "know-how" na niakoi sum suglasen da go vidia prosto tova neshto raboteshto na 10 Mbps efektivna skorost.

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Wireless Systems

Прав си - не може на 10...

Мисля, че не е и 3.6 - Ако не се лъжа ми казаха 640-680 Kbytes/s, но хич не съм сигурен. Ще питам пак

А за 10-те ме подведоха лошо .

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Wireless Systems

Admin, zashto ne govorish s ednakvi stoinosti kato opredeliash skorostta . 680kb/s? Znachi ne 3.6, ne 10, a 5-6Mbps, tui li?

5. n/a
    Guest

Wireless Systems

hehe off-topic

Admin, KOD neznaino zashto dneska kato si pusnah IE-to i vleznah tuka i ne mi pisheshe che sum vleznal kato maddog a iskashe da si pisha user/pass. I naistina sum si zabravil parolata a i neznam na koi e-mail e registraciata i dali toi e realen

Ako ima vuzmojnost da mi se smeni passa ili neshto ? Ivan moje da potvurdi che az sum si az

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Wireless Systems

rozovata pantera: Ами не пиша щото поста е в 9 часа сутринта в събота, а вечерта попрекалихме малко

Мда, по спомени толкова беше последното, което ми казаха. Проблемът дойде от там, че пуснахме 3Mbps радиовръзка до Ботевград с междинна станция Мургаш. И 3 Mbps си бяха 3Mbps. После се оказа, че техниката е доста по-различна - с 1-2 нули отзад .

И си пуснахме връзка със стандартните модеми на Lucent, ползващи се в София м/у офиса ни на 7-ми км. и апартамента на един колега в началото на Дружба 2. Според мен, това беше цифрата, която ми спомена, но пак казвам - не съм сигурен и не твърдя, че е вярно, докато не попитам и не видя в понеделник.

пс - връзката м/у офиса и Дружба 2 върви екстра и без антени - може да се спестят бая пари за антени и кабели...

Maddog - за паролата - смених я - дай mail да ти я пратя... Можеш да пробваш с името на клуба...

Или ми прати каква парола искаш на mail.

7. Тук е от
    Sep 2001

Wireless Systems

KOD: thanks mnogo ) razgadah si ia parolata ) ne beshe slojno ) az mai veche moga da si ia smena i sam )

Ako ima nachin mi kaji kakuv e ili puk ti isztrii tozi fiktiven user maddog` toi beshe samo za da pusna posta

8.  

9. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Wireless Systems

Malko podrobnosti po wireless-a

Ot nas do ofisa poddarja okolo 400KB/s, samo che razstojanieto e okolo 500-600m, njamam vanshni anteni, bitrate "auto" i postojanno varira: 5,5-11Mb/s, Link Quality: 5-12, Signal Level: -79 - -86, Noise Level: -90 - -96. V ramkite na ofisa darji 11Mb/s bitrate, realna skorost okolo 600KB/s

Po Internet-a pishe dosta neshta, no tova e koeto sam postignal na praktika.

Ot dvete strani e linux, kernel 2.4.13

bash-2.05# iwconfig eth1

eth1 IEEE 802.11-DS ESSID:"xxx" Nickname:"xxx"

Mode:Ad-Hoc Frequency:2.457GHz Cell: xxx

Bit Rate:11Mb/s Tx-Power=15 dBm Sensitivity:1/3

Retry limit:4 RTS thrff Fragment thrff

Encryption key:XXX...

Power Managementff

Link Quality:12/92 Signal level:-80 dBm Noise level:-92 dBm

Rx invalid nwid:0 invalid crypt:0 invalid misc:0

Променено от etg на 31/10/2001 12:52:33

10. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Wireless Systems

etg, kolko pari shte mi struva takova wireless oborudvane [vsichko], kato se ima predvid, che niamam izcialo priaka vidimost [polupriaka.. t.e. imam tuka edna prechka, demek moje bi napravo niamam.. ne znam dali moje da ima takava]. eventualno kolko pari shte mi triabvat za anteni.. ako ne baca tova..

TIA

11. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Wireless Systems

Zavisi kam koj proizvoditel shte se orientirash. Az vzeh Lucent, zashtoto pisha i software za edna mreja ot njakolkostotin LAN abonata, i tam se polzva Lucent.

Firmite, predlagashti wireless internet obiknoveno kazvat, che ti trjabva samo wireless modem, chijato cena bila pochti kolkoto na obiknovenija. Ne se spomenava obache kakvo e obiknoven modem - asinhronen za dialup, ili za sinhronna naeta linija

Ta neobhodimite neshta sa:

1. PC Card - samata wireless karta

2. Converter - ISA ili PCI, za predpochitane ISA - prehodnik PCMCIA -> ISA (PCI)

3. Pigtail - prehodnik m/u PCMCIA kartata i kabela za vanshnata antena

4. Antenna Cable

5. Antenna

I cenite za Lucent sa:

1. $162

2. $70

3. $79

4. $70 za 6 metra

5. $70 (naj-malko)

Obshto $451 + $90 DDS, ta v krajna smetka izliza okolo $540 i javno modemat, za kojto stava vapros po-gore, ne e ot naj-obiknovenite.

Pogledni po-dobre sajta http://www.videomaxavs.com , s tehnite produkti shte izleze po-druga cena, primerno 1 i 2 gi ima kato komlekt ot $160, 3 e $20, 4 e $1.5-$8/m, taka che izliza pone $150 po-malko.

Ako te interesuva, moga da ti namerja anteni za okolo $25-$30, zavisi dali shte ti varshat rabota.

Neshtata dotuk sa samo za ednata strana, ako shte kupuvash i za ot drugata - x2

Po otnoshenie na prjakata vidimost - zavisi kakva e prechkata, moje i nishto da ne stane.

Naj dobre e da vzemesh oborudvane za proba i da go kupish samo ako stava. Lucent edinstveno mojesh da vzemesh ot KONTRAX, davat i oborudvane za proba, za drugite firmi ne znam kak stoi vaprosa, trjabva da gi pitash.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Wireless Systems

etg, mersi, orientirah se doniakude

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 V1.0 и wireless keyboard 6000 v2.0
    От chorlav във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 10-11-14, 12:33
  2. Accounting information systems
    От 666 във форум Книги
    Отговори: 0
    Последно: 04-06-13, 22:32
  3. Някой знае ли от къде да намеря слънчев колектор на Solar Machine Systems?
    От apeiron във форум Други начини за отопление
    Последно: 11-04-12, 10:21
  4. Samsung HT-Q9 - Home Theater Systems ''Firmware''
    От drumwize във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 09-02-11, 14:19
  5. XXL SYSTEMS
    От CECI86 във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 25
    Последно: 03-10-02, 17:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе