Molya vi, nyakoy da mi da de link kam kirilizirashta programa, raboteshta pod WinXP, koyato da predlaga sazdavane na sobstven keyboard layout. Da ne e FlexType bi bilo dobr
Molya vi, nyakoy da mi da de link kam kirilizirashta programa, raboteshta pod WinXP, koyato da predlaga sazdavane na sobstven keyboard layout. Da ne e FlexType bi bilo dobr
Днес на обед ти пратих фонетичната. ако имаш питанки питай.
ivo80, супер много ти благодаря за фонетичната, бачка перфектно, но на мен по-голям проблем ми е, че някои менюта в програми не са кирилизирани, а още по-често местата, където трябва да се въвежда текст в тях, ако не са текстови редактори (FlexConvetrt 2k е най-пресният пример, за който се сещам) и FlexType 2k не ми помогна да разреша този приблем. А също така по-рано си бях създал своя собствена подредба на клавиатурата, с която съм свикнал, а не зная сега каква програма мога да използвам, за да я възпроизведа отново. Phonetic-ът е добре, но в моя случай не напълно. Благодаря още веднъж за всичко!
Отностно менютата - във regional settings, в advanced даваш български.
BEWARE! INTEL INSIDE!
Ivo80 ako e vuzmijno ste mojesh li da mi izpratish i na men phonetichnata za XP-to ?
Thank's in Advance
mojesh da izpolzvash:
vnikolov@columbus.rr.com
ICQ # 32376250