Има ли някаква алтернатива на cmd.exe във Windows2000? Това изключва 4NT(http://www.jpsoft.com/4ntdes.htm). Може би нещо подобно на конзолата на MacOS или каквото и да е друго...
Ами нищо специално в случая - просто се замислих, че не знам за никакви алтернативи и тъй като не успях да намеря кой знае колко в google се сетих да питам тук. Приемам каквито и да било предложения без 4NT, който вече ми е известен....
bad_bobik, dos4gw = dos for games wizard и служи за автоматично оптимизиране и управление на конвенционалната памет при игри, които имат, да речем, нужда от повече свободна такава. това не е същото, като dos машината в windows
4dos e истинската алтернатива на command.com или cmd.exe в nt/2k/xp
4DOS-a e preokrano neshto samo deto mi sazdava problami s XP... Ako vlezna v direktoria koito ne odgovaria na dos standarta za ime (8 zanaka za ime i 3 za razshirenie) mi pokazva che direktoriata e prazna!
Tozi problem go niamam pri 98SE i NT4...
Ako niakoi znae kak da go resha shte mi spesti dosta glavobolia...
Long, long time ago... [:D] ми попадна един пакет наречен UNIXDOS. Името му говори почти всичко. Включая и имаше нещо много близко до bash портнато под Windows. Със стандартните команди - cat, ps, kill, абе каквото се сетиш.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Long, long time ago... [:D] ми попадна един пакет наречен UNIXDOS. Името му говори почти всичко. Включая и имаше нещо много близко до bash портнато под Windows. Със стандартните команди - cat, ps, kill, абе каквото се сетиш.
<div align="right">Originally posted by fori*-*15/03/2004*:* 10:42:44</div id="right">