Трябва ми програмка за XP, която да обединява трафика от 2 или повече IP-та. Благодаря на всеки който може да помогне. До скоро. )
Трябва ми програмка за XP, която да обединява трафика от 2 или повече IP-та. Благодаря на всеки който може да помогне. До скоро. )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трябва ми програмка за XP, която да обединява трафика от 2 или повече IP-та. Благодаря на всеки който може да помогне. До скоро. )
<div align="right">Originally posted by b_sx3m - 17/03/2004 : 06:22:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Би ли написал какво разбираш под "обединяване на трафика"- дали споделяне на достъпа до Интернет, дали отчитане на трафика, който прави всяко IP, дали лимитиране на този трафик или пък нещо друго?
Извинявам се ако не съм се изразил достатъчно ясно, ще се опитам да обясна какво искам по-точно: Имам 4 IP-ta всяко от което е с трафик 128kbps, но нямам 4 компютъра, а само 1 и искам да обединя трафика от 4-те IP-та на този компютър т.е. да имам 512kbps връзка (или почти толкова)... Това е ))
Нещо такова постигнах с гетрайт, но само за точене. Не съм ползвал външни програми, само неговите настройки. В "нормални" усовия ползваш IPто с най-малкия gateway.