Щом са на корем.Подобно нещо не съм виждал само са ми обяснявали.Значи мишката отказала.Сложили друга цък.Сменили дъното.Сменили захранването.Накрая работата излязла че процесора бил виновник????? май.Ако не се лъжа имаше точно такава тема за мишката в comexgroup.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Щом са на корем.Подобно нещо не съм виждал само са ми обяснявали.Значи мишката отказала.Сложили друга цък.Сменили дъното.Сменили захранването.Накрая работата излязла че процесора бил виновник????? май.Ако не се лъжа имаше точно такава тема за мишката в comexgroup.
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*01/04/2004*:* 1657</div id="right">
MAKAPOB, Док изрично е написал, че е сменил 3 клавиатури, т.е. на 99.9(9) % е изключен хардуерен проблем (освен ако контролерът на клавиатурата не се е скапал така, че да не възприема точно F3 [B)]).
Док, засега нищо не съм открил по регистратурата. Намерих начин да се изключва F3 под Win98/2000 с пипане там, ама в XP (а вероятно и в 2003) тия ключове ги няма []. Ще се поровя още малко де []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">идеите за формат и преинстал отпадат... това го правя само като иснталирам нещо за първи път...
и не е от ръчкане по регистрите... просто една сутрин си умря безславно....
D3BEPP, F3 го няма във всички програми, в които се изисква... и най-ме боли за TC-то... други те ни ме интересуват....
утре ще пробвам под ДОС как е и да ви кажа, че днес нямаше как...
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*02/04/2004*:* 00:04:13</div id="right">