Резултати от 1 до 8 от общо 8

F3 No More

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

F3 No More

пийпъл, нещо F3 ми се гътна ненадейно... [xx(]

отпада да е хардуерно, щот 3та клавиатура сменям... остава нещо от вин2003 да е или...

нямам страни процеси и шпионски боклуци...

идеи приемам на корем... []

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

F3 No More

Щом са на корем.Подобно нещо не съм виждал само са ми обяснявали.Значи мишката отказала.Сложили друга цък.Сменили дъното.Сменили захранването.Накрая работата излязла че процесора бил виновник????? май.Ако не се лъжа имаше точно такава тема за мишката в comexgroup.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

F3 No More

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Щом са на корем.Подобно нещо не съм виждал само са ми обяснявали.Значи мишката отказала.Сложили друга цък.Сменили дъното.Сменили захранването.Накрая работата излязла че процесора бил виновник????? май.Ако не се лъжа имаше точно такава тема за мишката в comexgroup.

<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*01/04/2004*:* 1657</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

MAKAPOB, Док изрично е написал, че е сменил 3 клавиатури, т.е. на 99.9(9) % е изключен хардуерен проблем (освен ако контролерът на клавиатурата не се е скапал така, че да не възприема точно F3 [B)]).

Док, засега нищо не съм открил по регистратурата. Намерих начин да се изключва F3 под Win98/2000 с пипане там, ама в XP (а вероятно и в 2003) тия ключове ги няма []. Ще се поровя още малко де []

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

F3 No More

Може ли и за мен: F3 ли го няма или опцията търсене???

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

F3 No More

много ръчкаш по регистрите[:P]

нямам идея, освен формат, преинстал, абе знаеш как е....[]

общо взето си мисля за "странни процеси и шпионски боклуци"..

и аз имах проблеми с клавиатурата след посещаване на линк, който беше посочен от член на форума с някакъв проблем(не помня вече какъв беше..),

и се оправих с "clean install"/без формат

7. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

F3 No More

Raid изглежда не съм обяснил.Колкото и да е странно хардуерният проблем не се е свел само до мишката и там са ги сменяли

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

F3 No More

идеите за формат и преинстал отпадат... това го правя само като иснталирам нещо за първи път...

и не е от ръчкане по регистрите... просто една сутрин си умря безславно....

D3BEPP, F3 го няма във всички програми, в които се изисква... и най-ме боли за TC-то... други те ни ме интересуват....

утре ще пробвам под ДОС как е и да ви кажа, че днес нямаше как...

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

F3 No More

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">идеите за формат и преинстал отпадат... това го правя само като иснталирам нещо за първи път...

и не е от ръчкане по регистрите... просто една сутрин си умря безславно....

D3BEPP, F3 го няма във всички програми, в които се изисква... и най-ме боли за TC-то... други те ни ме интересуват....

утре ще пробвам под ДОС как е и да ви кажа, че днес нямаше как...

<div align="right">Originally posted by Dockera*-*02/04/2004*:* 00:04:13</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ами под DOS ще работи !

обаче с к'во ще пробваш ?

с Word x.x ли ? или с "PE2" ?

пробвай с NC x.x []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе