Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Как да изпратя SMS дo...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Как да изпратя SMS дo...

Преди малко пак пробвах. Съобщението се получи след не повече от минута.(пак говоря за линка на mikk).

laMARTIN, не знам защо не се получава при теб. Номера на телефона го пиша в следния формат: 35999...., т.е. кода на БГ и без нулата в кода на оператора.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Как да изпратя SMS дo...

http://www.11850.ie

Наистина бачка (не знам какво е закъснението). Форматът на телефона е определено подвеждащ, но май почти всичко разумно става. Аз въведох 035998... (както е зададен примера). Е, сайтът е тъпичък, но кой знае защо българските май още не вършат сигурна работа (или някой да ме опровергае)...

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Как да изпратя SMS дo...

Изтрийте я после тая тема, щото от Глобул ако усетят, ще блокират номера сигурно... Няма да е първия случай, когато по едно време се праща SMS от някъде до глобул, а след 2 дни не може. Изглежда това, че SMS-ите идват от външен номер, а не от интернет, ги заблуждава, но номерът е един и същ и все някога ще го надушат, хиените......

5. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Как да изпратя SMS дo...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Изтрийте я после тая тема, щото от Глобул ако усетят, ще блокират номера сигурно... Няма да е първия случай, когато по едно време се праща SMS от някъде до глобул, а след 2 дни не може. Изглежда това, че SMS-ите идват от външен номер, а не от интернет, ги заблуждава, но номерът е един и същ и все някога ще го надушат, хиените......

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*03/04/2004*:* 07:00:17</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

много си прав....трийте темата и пращаите смс на воля []

6. Тук е от
    Nov 2003

Как да изпратя SMS дo...

Триенето на темата ми се струва доста егоистичен подход - всички, които са я прочели са ОК, а за другите няма. Но от друга страна сте прави, че ако има досегашни подобни случаи, по-добре е да я махнем преди Глобул да са я направили безсмислена (т.е. да следят по темата кои сайтове да блокират).

В крайна сметка, може ли някой с достъп до Глобул GSM да пробва всички горни сайтове и да систематизира резултатите. Засега май само от линка на Мик явно всичко е ОК, т.е. SMS-а излиза директно на мобифона.

На сайта на Cenrtum Group поне си пише черно на бяло "Изпращането на SMS от FORUM.centrum-group.com става чрез безплатната услуга на Глобул Email to SMS. За да се активира услугата email2sms на Globul трябва да изпратите съобщение със съдържание OPEN на телефон 1552. При получаване на email2sms, ще получите уведомителен SMS, на който трябва да отговорите с Y за да прочетете съдържанието."

А швейцарския сайт аз лично не разбрах как да го ползвам (въпреки 5-те реда описание на български). Пусти му немски...

7. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Как да изпратя SMS дo...

Аз лично когато съм на работа изпращам през www.a1.net Обаче там требе някой който е техен абонат да се регистрира . Скъпички са , но ако намерите познат който е техен абонат - супер . 30 free sms на ден 420 символа е идеално . Тествано е и към Глобул , без грешка работи .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Как да изпратя SMS дo...

OT 1 mesec ve4e pra6tam ot 11850.ie bez nikakvi problemi pristigat swetkavi4no.....10 sms na den......edva li ima nnqkoi drug podoben sait....no sym siguren 4e skoro skapanqcite ot globul 6te go sprat.....vervaite mi....

10. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Как да изпратя SMS дo...

Абе с 2 думи

GLOBUL да си ******* маиката и ******* на******* в ***** до 9-то коляно!!!

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Как да изпратя SMS дo...

Е това за Глобул изобщо не съм съгласен. Зорът май е само за СМС-и. Иначе цените им са доста по тънки от на М-тел, да не говорим 4е вече гонят М-тел и по обхват.

Доколкото знам и До скоро М_ТЕЛ надписваха като луди сметките на бедните хорица. Е, това и ако не е пладнешки грабеж..........

Така, че е по-добре да се въздържаме от такива изказвания като горното. Все пак никой не те хваща за ръчица и да те води в ГЛОБУЛ насила.

Аз съм доволен 1000% от Глобул, Сметката ми на месец не надвишава 20 лева и говоря доста. Ако бях с М-тел----Само щяха да ме търсят...........

Това е положението. Всеки си избира кой оператор да избере.........ДЕМОКРАЦИЯ!!!!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Как да изпратя SMS дo...

Аз ползвам www.sms.ac

Изисква регистрация, два SMS-а на ден, получават се директно на телефона.

13. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Как да изпратя SMS дo...

Някой може ли да обясни с две думи:

Защо и как Глобул>Мтел 39ст, а обратното е толкова много (това не противоречи ли на някой закон)?

Защо роуминга през Глобул е по-евтин?

Докога "по-добрият" оператор ще ни цака при разговор с останалите (Глобул,БТК,Мобифон)?

//Аз съм към Мтел....все още.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Как да изпратя SMS дo...

pozdravleniq www.11850.ie ve4e ne ba4ka<font size="4"></font id="size4"><font size="3"></font id="size3"> mamka im................

16. Тук е от
    Nov 2003

Как да изпратя SMS дo...

Мен (па и не само мен, май че) ако питате, и двата български GSM оператора са си ... мамата. Правят си каквото си искат, както им кефне, демек, да се радва българския абориген, че въобще такава върхова технология съществува в България... SMS-ите са нередовни (особено към Глобул), ценовите политики са невероятни, всички през куп неистово драпат да се "спаси" България от 3-ти GSM лиценз (защото ще падне небето),.... Абе тя не е за разправяне...

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Как да изпратя SMS дo...

Двата БГ<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">GSM оператора са си ... мамата</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">, защото им липсва стабилна конкуренция. Аз пък с кеф чакам да пуснат третия. Да видим тогава как ще се прескачат да смъкват цени за отрицателно време.

И в крайна сметка аз не разбрах, от къде е що годе сигурно да изпратиш SMS до Globul?

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Как да изпратя SMS дo...

Aми, как да го кажа - SMS до ГЛобул най сигурно от електронната поща за да го плати получателя но пък да е по - голям - 480 символа или от твоя мобилен за да е по - малък и да го платиш ти. Стане ли достатъчно известен даден начин следва да бъде премахнат. Тоя път ирландците ни изрязаха - www.11850.ie - *UK and Ireland mobyles only!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Не мога да изпратя файл през bluetooth!
    От angel44e във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 05-12-10, 19:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе