Извинявайте за офтопика, но мисля че е необходим:
<font color="blue">//offtopic</font id="blue">
Малко информация, отностно троянския кон, сложен по-горе. Той е модифициран от българин - защо мисля така - малко по-долу.
Наименование на файла, троянски кон: 0sa.exe (подобно на Osa.exe, част от Офиса) написан с нула отпред за заблуда и още един файл (той е със същата големиа, но не опитва достъп до интернет, а създава 0sa.exe) - не му помня името вече, но лесно се хваща, след като се хване 0sa.exe - имат еднаква големина (към 24 xxx byte).
Този троянски кон "зомбира" вашия компютър и изпраща непрекъснати заявки към 64.236.24.28 (който е един от сървърите на www.cnn.com).
Освен това от се опитва да осъществи връзка 212.72.204.70 с на порт 9999. Този компютър е чазт от мрежата на NetIsSat:
route: 212.72.192.0/20
descr: NetIsSat customers and internal
changed: mailto:kirov@solo.bg 20001004
changed: mailto:vkd@netissat.bg 20010511
changed: mailto:vdimitrov@netissat.bg 20030404
В момента се чудя, дали да се сържа със сисадмините им на NetIsSat за да видим какво можем да направим.
Причината, за да изглеждам узлобен? - Брат ми не е можал цял ден да играе на компютъра (защитната стена постоянно е пищяла) и на мен ми отне 30 минути да го разкарам от компютъра (а съм настинал и предпочитах да си почивам).
<font color="blue">//offtopic</font id="blue">