Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Алармена система за автомобил

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: Алармена система за автомобил

Ахахаа...станах известен ;-)))))))

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Здравейте, а аз си мислех че човека си търси аларма....
    Мисля си че малко попрекалихме с мненията. Значи преди около 4 месеца ми се наложи да купувам аларма. И отидох на Илиенци, тъй като ми бяха казали че там са евтини. Аз разбира се отидох и си намерих - 46 лева ми излезна алармата с 2 устройства за централно заключване. Ако се спазариш може и да ти свали 5 лева. Поставянето на алармата е елементарно, обяснено си е със схема кое как да стане. Не ти трябва висше за да я свържеш... Не мога да ти обясня къде точно се намираше тъй като съм забравил. Но беше от централния вход после в ляво между голямата сграда (от дясно) и сергиите (от ляво), вървиш 20-30 метра и се пада от лявата страна - в една сергийка за автомобилни аксесоари имаше всичко за автомобила, и един чичко ми свали даже 4 лева. Значи това е аларма с 2 дистанционни с централно и 2 машинки за централното (по 5 лева всяка от тях).
    Надявам се че моята информация ти е помогнала. А да забравих да кажа има и гаранция 1 година

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Преди няколко години и акумулатора на москвето изчезна(от двора на вилата докато вечеряхме) баща ми направи следното: прерабати малко рамката с която се прикрепя акумулатора (винкел 25 х 25 х 3) като на местата където се подават шпилките сложи 30 мм тръба, а самите гайки ги направи триъгълни - (и съответен ключ). По този начин гайката се затяга в тръбата - не може да се използва друг инструмент.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от muncho
    Преди няколко години и акумулатора на москвето изчезна(от двора на вилата докато вечеряхме) баща ми направи следното: прерабати малко рамката с която се прикрепя акумулатора (винкел 25 х 25 х 3) като на местата където се подават шпилките сложи 30 мм тръба, а самите гайки ги направи триъгълни - (и съответен ключ). По този начин гайката се затяга в тръбата - не може да се използва друг инструмент.
    Моята цел е да предотвратя доколкото е възможно отварянето на колата, а вече подсигуряването на скрепителните елементи и механизми е съвсем друга работа, която със 100% сигурност ще предприема.

П.П. Благодаря на изказалите се по темата (колкото и малко да са те)! Ще обмисля всички дадени предложения. Търсенето на отговори продължава...

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

.

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Следейки темата се зачудих, а какво ли ще се получи ако се интегрира спрей с невропаралитичен газ към алармата... Струва ми се малко по-икономично от протиловите аларми в ***** по време на първоначалното натрупване на капитал.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Един дядо, бивш учител по химия, си беше заложил капани на вилата така, както предлагаш, fori...осъдиха го.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

В тая връзка, някой случайно да е чул/чел/видял дали нашенските апаши достигат до пределната наглост да отварят капаците/вратите с груба сила - използвайки щанга, лост или подобни - изкъртвайки заключващите механизми?

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

RE fori : Следейки темата се зачудих, а какво ли ще се получи ако се интегрира спрей с невропаралитичен газ към алармата...

Има 2 разработки на "Арсенал " и се продават .Едното е със стъклена ампула и газ, а другоата е с патрон с невропаралитичен газ.С патрона е по новата разработка. преди време съм ги виждал в оръжейните магазини.

12. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    В тая връзка, някой случайно да е чул/чел/видял дали нашенските апаши достигат до пределната наглост да отварят капаците/вратите с груба сила - използвайки щанга, лост или подобни - изкъртвайки заключващите механизми?
    да, чупят ключалки, също и стъкла

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    На мен ми се е случвало - намерих си колата с изкривен ъгъл на капака на двигателя. Беше извъртян на ~270 градуса. И друг път съм попадал на некадърници - бяха скъсали жилото за отваряне на капака. Имай предвид, че и двата случая бяха около 1995год. Сега може да е различно.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    На мен ми се е случвало - намерих си колата с изкривен ъгъл на капака на двигателя. Беше извъртян на ~270 градуса. И друг път съм попадал на некадърници - бяха скъсали жилото за отваряне на капака. Имай предвид, че и двата случая бяха около 1995год. Сега може да е различно.

Аа, на мен точно така ми я отвориха, гадовете... Но с изкривяване на ламарини вече надали могат да постигнат нещо. Поне не при моята кола.

Исках да кажа дали имат навика да насилват заключващите механизми я с щанга, я с лост, и буквално да изкъртват механизмите, а не просто да си проправят път към жилата и т.н.

16. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Един Доберман би свършил перфектна работа
    да си стои тихо и да дебне за да ебне !

Колата си от отваряне не можеш да я спасиш но има един перфектен начин за осакатяване - вълчи капан под педалите. Гарантирано може да го намериш на сутринта , в комплект с еднокрак мераклия.

Навремето пуснаха електрошокови седалки които се пускаха с централното. Вървяха с автонимно захранване , но после излезе закон че може да те съдят - ако джамбаза е със слабо сърце , може да пукне ( ама кво майкинта си дири в колата ми тогава ? )По тази логика ,той може да пукне от напрежение че е подкарал хубава скъпа кола примерно - сигурно и тогава пак ще ме съдят .

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от skynet
    Подобно, но вместо гайки просто го завари този винкел....после за 15 лева от битака си взимаш един ъглошлайф на батерии и при необходимост "късаш" шевовете

Аз бих ти препоръчал нещо такова:
    http://www.mladkonstruktor.bg/e-shop...roduct_id=1886 само за 50лева!!! седин обикновен шоков датчик или няколко скрити ключета по врати и капаци, стар сименс с прима и си "шест"
    http://mladkonstruktor.bg/spravo4nik/GSM6.pdf
    колата мълчи,но получаваш сигнал на гсм-а си, те нищо не подозират, ти събираш тайфата с брадвите и бой бой бой.........
    skynet Винаги си напред с идеите особено като стане дума за автомобили

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Проблем със домашна алармена система.
    От barona75 във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 7
    Последно: 05-06-13, 10:43
  2. Wireless алармена система
    От active_6 във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 07-02-11, 09:39
  3. Продавам алармена система Paradox Spectra 1727
    От Jmandy във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 15-04-10, 18:21
  4. Схема за свързване на алармена система DSC
    От zdravkich във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 2
    Последно: 02-12-09, 11:09
  5. От къде да си купя алармена система?
    От tihonii във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 7
    Последно: 02-12-09, 01:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе