Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Каква кола?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Каква кола?

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO

Опел Омега Комби -1992 е , мощен 115 коня двигател.
    Че за 2,0л мотор е слабо мощна.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Че за 2,0л мотор е слабо мощна.
    За 1992 година немско производство е добре Нито изрязана италианска, нито японска...

А за тия пари моето мнение и опит са с Volkswagen Passat 2, 89-92г, към тия пари вървят, в семейното компи съм качвал какво ли не, голям хладилник, печки, бойлери, мебелни плоскости дълги 204см...
    Най-впечатляващото беше че побрахме русенско легло, в нормално легнало положение отзад, че и място на ширина остана мисля беше 200х90см
    всичко това разбира се при затворена 5-та врата, за селски изпълнения неговоря.

остава и лукса че вътре 5 човека се возят доста удобно по всяко време,
    опита ми е с двигател 2000см2, пълна инжекция, 115 коня, градски разход 10/100 бензин(12 в големите студове), на газ - съответно 12 и 14-15...... като разхода е 100% точно измерен, е като ония пичове - мойта кола харчи 3-4 ама несъм я мерил

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

За способността на Пасатора да се товари няма какво да говорим - признато е. Но за тов акупе трябват повече коне.Моторите им не са стока.Най- сполучлив е 1,8 моно, но комбинацията с комби на Пасата е куца. Имал съм такъв - става за каране , но за бързо придвижване. Ходова част става , но лагерите на колелетата са консуматив. Гори доста - 12 на градско на безнин, измама е който говори че му гори по-малко. За оборудване си е дърво - само най - необходимото .Екстри никакви.

Италианката въобще не е изрязана -базов модел 2л само 143 к.с., без турбо.
    Изрязаните са много повече коне.

5. Тук е от
    Dec 2005

Да кажа и аз нещо. Италиянския дизел на Вояджъра е производство на VM . Проблемът при него е , че лесно прегрява и пука глави. Аз препоръчвам Пасат комби / моя е G60 4x4 1,8 компресор 160кс./. Здрава машина и ако разходът не те притеснява особено , това е един от най-сполучливите избори , които можеш да направиш. Резервни части под път и над път , и поддръжката му не е скъпа.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

товарните коли на офиса са две
    Пасат 1,7 моно инжекция
    омега Б комби 100кв, пълна инжекция

за 3 г Пасатора вече не става за нишо , омегата още я товарим като добиче

Но предлагам Крайслера - не може да го стигна и двете германки по никакъв начин

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от catana
    .Аз препоръчвам Пасат комби / моя е G60 4x4 1,8 компресор 160кс./.
    Тези мотори са рядкост тук. А и на Пасата 4х4 хич не е стока.

@skynet леле тъкмо щя да започна да пиша , ама кой да погледне твоят линк. През цялото време си мислех, че хвалиш орд Скорпио.

Обаче я си признай колко ще ти искат за компресор на климатроника на Вояджера ??? Май даже и в гръцко го няма наличен а е само с поръчка от американско Имам все пак сведения.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Пасат 1,7 моно инжекция

Май 1,8 ABS мотор или RP за по- стар.

10. Тук е от
    Dec 2005

Тези мотори са рядкост тук. А и на Пасата 4х4 хич не е стока.
    Защо мислиш така? Това е синхрото на VW и се прави от около 15 г. За това време се е доказало достатъчно.

11. Тук е от
    Dec 2005

Пасат 1,7 моно инжекция
    1,7 мотор на VW няма.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

За способността на Пасатора да се товари няма какво да говорим - признато е. Но за тов акупе трябват повече коне.Моторите им не са стока.Най- сполучлив е 1,8 моно, но комбинацията с комби на Пасата е куца. Имал съм такъв - става за каране , но за бързо придвижване. Ходова част става , но лагерите на колелетата са консуматив. Гори доста - 12 на градско на безнин, измама е който говори че му гори по-малко. За оборудване си е дърво - само най - необходимото .Екстри никакви.

Италианката въобще не е изрязана -базов модел 2л само 143 к.с., без турбо.
    Изрязаните са много повече коне.
    нямам думи.... карал си 1.8 моно-дърво, 90 коня и ми обясняваш че не вървял... ми забеляза ли че казах 2.0 115кс, поне. И G60-то него отказвам, като искам да ми върви колата, да върви... само дето има една приказка че това G60 него е карал някой дядо в германия, и е много вероятно да не е останало много от него...
    за разхода няма какво да ти кажа повече, а за оборудването си направо за смях ! Да позная че си карал някое CL-дърво с ръчни прозорци... ми много лошо, ела да те повозя в кола с всички екстри,и с ел-пакетчето, и климатроника, и да видим кои бил дърво и кой не.... пък за италианските коли с 1500коня, с всички екстри за 200 лева и аз бих си мислил че съм хванал оня за шнура...

а за колите около 90-91година 143коня за 2000кубика са много, стандарта тогава беше друг, само японски и италиански коли има с подобни двигатели(с дребни изключения разбира се). Масово двигателите оттогава с тази кубатура са около 115коня, защото за един уважаващ-себе-си производител е по-важно да гарантира дълъг експоатационен живот на модела си, не голяма реклама - 200коня, 200лева, 2000км...

13. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

@skynet ...................

Обаче я си признай колко ще ти искат за компресор на климатроника на Вояджера ??? Май даже и в гръцко го няма наличен а е само с поръчка от американско Имам все пак сведения.
    Е па той климатроника е за този който може да си го позволи

@catana, една педя висока глава за да се спука има няколко причини дължащи се на "престъпна безотговорност"

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Re:Каква кола?

Научи се да пишеш както трябва!
    Крис

16. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@Taner_89
    добре дошъл във форума.
    Малко си закъснял с препоръките, темата е от 17.11.2006
    И друго, тук пишем с кирилица.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Тая тема е от около 4 години - образно казано, тогава още нямаше пасат 4-ка. А ако ми намериш сега (след 4 години) пасат 4-ка за 4000 лв, ще купя няколко, та даже и да не са комби!
    Но пък кирилицата я има от няколко века...

18. Тук е от
    Oct 2007

Имам като работна кола Форд Мондео комби 1,8-115к.с с газова уредба.Въпреки оплюването на тема Форд,колата работи за мен вече 2 години и няма никакви проблеми.Фул екстри за годината-1994,поцинкована,Возията приятна,невероятно маневрена,а комбито като,че ли е направено да се ползва нон-стоп-голям отвор,нисък товарен ръб,огромен обем,равен под само със сваляне на задните облегалки,супер лесно демонтируема щора покриваща комбито.Резервната гума е покрита с метален капак,има и джобове за дребни вещи(разбирай аптечка,триъглник и др.) отстрани по корите.Куки за торби и тн и т.н.Рейки на покрива.
    Вътре има невероятен комфорт за годината на производство-освен страхотен климатик и парно, добра хидравлика,големи плюшени седалки нагласящи се във всички посоки,волан чупещ нагоре-надолу,навън-навътре ,ел стъкла,огледала,централно,плафони много(с разни екстри),перфектна скоростна кутия, добър модерен и надежден двигател.За безопасноста-Въздушни възглавници,АБС,греди във вратите....Абе за парите си е в пъти по-комфортна и по-практична от конкурентрите си...
    И НЕ-не е продавам.
    Минусите са-много мека (или тънка,незнам)ламарина-някои си отвори вратата и ето ти вдлъбнатина...,фаровете кофти преди фейслифта,халогените също.Кофти изолация на кабелите в двигателния отсек-не издържат на температурата.Проблем с ремонтите-частите не са скъпи въобще и ги има навсякаде,обаче като правиш ремонт на нещо отиваш със старата част,иначе и в мото пфое не могат да се оправят-за един модел и година излизат по няколко разновидности на това което търсиш.Иска си "нейните" консумативи(например в механичната скоростна кутия е масло АТФ,демек за автоматик).Свещите задължително "моторкрафт" или "фо мо ко"(форд мотор къмпани).Много"навряна" за ремонт/смяна на части,пак си трябва майстор фордаджия или поне читав сервиз-иначе другите псуват много
    Хубавото е ,че не се налагат често ремонти,дори много рядко(аз оправих нещата които не беха наред като е купих-тампони по предницата,биалети,задно гърне като е взех и едно хубаво обслужване-смяна на всички консумативи-течности всякви,ремъци всички,наклади предни,задни,крушки,нови гуми и акумулатор,свещи,и-оттогава само каране-нищо не се е обадило,нищо не се е раздрънкало,дори климатика не съм го доливал никога

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Препоръчайте GPS за кола?
    От centrino във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 12
    Последно: 04-06-08, 22:36
  2. Отговори: 25
    Последно: 26-04-07, 19:11
  3. cd mp3 за кола
    От qni във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 3
    Последно: 14-02-06, 11:34
  4. Песни за кола
    От armani` във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 11-02-05, 12:37
  5. MP3 плейър за кола
    От stoianp във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 08-06-03, 22:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе