Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 29

MP3 плейър за кола

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

MP3 плейър за кола

Елит са пуснали евтин МР3 плеър за кола ECA 4003 CD/MP3. Струва 299лв в гет.бг

http://get.bg/catalog/product_info.p...oducts_id=6546

Някой виждал ли е това нещо на живо, щото на картинката изглежда добре, ама дали вади добър звук?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

MP3 плейър за кола

Отиди в Метро, там го има. Можеш и да чуеш как свири. Хубавото е, че само се сглобява тук. Абе не бих си купила такъв все пак:-)))

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

MP3 плейър за кола

ако основният фактор при тебе е цената - зимай го без да му мислиш

ECA 4003 CD/MP3 плеър с падащ панел 299.00лв.

MP3/CD плеър

Падащ флип панел

CD/CD-R/CD-RW съвместим

MP3 възпроизвеждане

Цифров тунер

18 станции памет

RDS

Изходна мощност: 4х45 W

Еквалайзер

Гаранционен срок 1 година

не съм го чувал иначе, но 45вата не вярвам реални да е

и сега един леко офф-топик въпрос - абе не трябва ли и при mp3-тата за коли да има анти-шок ?! гледам в новите оферти на Технополис sony cdx-mp30, mp3 cd/rw 4x50 и цитирам "ЦД с антивибрационно шаси" - 440лв без ддс

нека не забравяме дупките по пътищата из страната

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

MP3 плейър за кола

Реални 45 вата! МР3 на елит е по добра от повечето МР3 под 600лв! Елит зглобяват в Австрия, Фирмата е регистрирана във Варна и е на българин, а вносителя е Аладин ООД! Имам пряк контакт с фирмата и ти казвам фирмата е на ниво! няма да останяш разочараван - страшен звук вади!

П.С. след като си прочетох поста направо ще се учуда ако някой разбера какво искам да кажа!

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

MP3 плейър за кола

Аз направих друго!

Ако вече имаш касетофон за колата, можеш да си вземеш един портативен MP3-CD плеър за 160-200лв. и с една адапторна касета от ComelSoft да си го вържеш към касетофона. Това поне е моят вариант. Не виждам смисъл, ако имаш касетофон, да взимасш цял плаър за колата.

7. Тук е от
    Apr 2003

MP3 плейър за кола

Благодаря за мненията!

Аз в момента ползвам само предусилвателя и крайните стапала на един стар касетофон /даже съм му придал грозен външен вид за да не привлича погледи/ и си включвам преносимия МР3 плеър директно с кабел. Преди да ми дигнат касетофона бях пробвал и с адапторна касета, ама внася шумове и изкривявания.

Сега звука е добър, но неудобството е, че трябва да си нося плеъра с мен и обикновено го взимам в колата само когато пътувам извън града.

Това ме подсеща, че може да отворим тема за това кой как се озвучава в колата.

Или вече е имало такава?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2001

MP3 плейър за кола

В RTS имат някакви МР3 за кола, за 120$, ама марката не съм я чувал и качеството не е ясно.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

MP3 плейър за кола

gkirev, и аз така направих

и звукът е добър, а и всичко излиза към 250лв / свестен плеар и касетка преходник /

11. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

MP3 плейър за кола

С касетка преходник ли излиза добре бре, я у лево )

Шуми, няма високи за бас да не говорим. Това е крайно ценово решение, за което е съмнително, че ще ти излезе по евтино ...

MP3 плейр ЕЛИТ, ше ме извинявате, ма все едно да си купиш Футачи.

Ще те посъветвам да си купиш някое по евтино CD, може и втора ръка, от колкото да се набуташ за подобно нещо

Все още няма евтини и хубави плеъри за кола.

А колкото до озвучаването на колата, ами моята е по следния начин:

Пищялки Ноикиа - 2 броя от ляво и от дясно на таблото, със сменени кондензатори.

Басове във вратите - филипс - 2 броя пак

Отзад съм със 2 броя трилентови JVC със сменени кондензатори, мисля че бяха 32 см. колоните по дължина. Захванити са за 2.2 см МDF кора.

Всичко това е обвързано с 2 квадрата Велеманн кабели.

Касетофона е Кеnwood за сега, ма не смятам да си купувам нов, щото вече 3 броя ми гепаха ((

Захранва се директно от акумулатора със 4 квадрата Велеманн.

Ами това е общо взето, свири като за световно, е не е като ***ьорска вектра дето баса и се чува през две преки, обаче я гоним качество не мощност )

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

MP3 плейър за кола

Леле, Kayso, чудя се как не са ти вдигнали цялата кола заради музиката. На мен вече ми омръзна да ми разбиват колата заради CD-tа или касетофони и сега я карам без музика - много е тъпо(

13. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

MP3 плейър за кола

На живо и на мъртво ако нямаш добър ресивър няма да получиш никакъв добър звук, дори да имаш най-добрите колони, съградени с бас манияк. Цветовата гама на плеъра те вади от релси...а ако имаш дискове с любима музика може и да не усетиш последните 4-5 чааса от магистралата!!![:D][:D][:D]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

MP3 плейър за кола

Кайсо

Ще ми позволиш 1 реплика, нали?

не знам ти кога за последно си слушал адпторна касетка...Баса е идеален, също и високите.

Единствения "-" е шуменето. Но като си го усилиш стабилно забравяш, че ги чуваш...

Пък и като ги имаш 2-те у-ва и касетофона не ти е в гаранция не е никакъв проблем да си го отвориш и да си направиш кабел. Тогава "-" няма.

А при твоето решение има - нарича се $$$

16. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

MP3 плейър за кола

За реплики съм насреща винаги )

1. Касетка имам и Мп3 плеър също, знак какъв е звука, далече е от идеален поне според мене. Мисля че и сам се сещаш, по какво се различава MP3 от CD качеството Така че не обяснявай, къде е баса и къде високите.

2. Шуменето се чува яко, верно че като се усили изчезвам, ма аз не съм в дискотека а в кола със затворени прозорци. Колко трябва да усиля, че да не се чува и колко време мога да прекарам в колата така, че да не ми гръмне главата ?

3. Касетофона е с 1 год. гаранция при монтаж от оторизиран сервизз и застраховка, не че не сме го отваряли, ама все пак ако му стане нещо най-малко 200 лева се изпаряват ... А и кабел да си пусна, все същия *** за съжаление (

4. Музиката ми в колата е по евтина от скъпо CD устройство, сиреч под 450 лева ми излиза всичко, без усилватели без из***ици и тн, така че решението не е $$$, ами старание и тарикатлък, тоест да си го направим по български

Това е от мен, не се заяждам, не се карам, просто отвръщам на репликата

Ако имате съвети идеи и тн. относно автомобилното озвучаване с радост бих ги обсъдил.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

MP3 плейър за кола

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Леле, Kayso, чудя се как не са ти вдигнали цялата кола заради музиката. На мен вече ми омръзна да ми разбиват колата заради CD-tа или касетофони и сега я карам без музика - много е тъпо(

<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хм, тъпо е, да. Най-малкото, обичам да слушам RadioCity на max в колата... и ако не съм сам, най-добре !

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

MP3 плейър за кола

"2. Шуменето се чува яко, верно че като се усили изчезвам, ма аз не съм в дискотека а в кола със затворени прозорци. Колко трябва да усиля, че да не се чува и колко време мога да прекарам в колата така, че да не ми гръмне главата ?"

Интересно как си слушал касетки досега (в предишните няколко години, когато още нямаше CD-та или просто не бяха особено достъпни). Все едно шумът не е бил същия...Нека не ставаме дребнави, пък и сме свикнали да ни шуми Друх е въпросът, че трябва да се възползваме напълно от възможностите на съвременната техника )

"3. Касетофона е с 1 год. гаранция при монтаж от оторизиран сервизз и застраховка, не че не сме го отваряли, ама все пак ако му стане нещо най-малко 200 лева се изпаряват ... А и кабел да си пусна, все същия *** за съжаление ("

Бъркаш! Не е същия ***. Чувал съм и това решение... Ако е направено като хората (с добре изчислени кондензатори и съпротивления) звучи супер.

"4. Музиката ми в колата е по евтина от скъпо CD устройство, сиреч под 450 лева ми излиза всичко, без усилватели без из***ици и тн, така че решението не е $$$, ами старание и тарикатлък, тоест да си го направим по български "

Е това е! Ние сме българи все пак, не англичани... Дайте да изкярим колкото се може повече...нали сме техничари така или иначе ))))

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. мп3 плейър в стара кола
    От bluefish във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 17
    Последно: 13-02-16, 12:15
  2. Каква кола?
    От pavelkv във форум Автомобили
    Отговори: 29
    Последно: 10-06-09, 01:31
  3. Препоръчайте GPS за кола?
    От centrino във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 12
    Последно: 04-06-08, 23:36
  4. cd mp3 за кола
    От qni във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 3
    Последно: 14-02-06, 12:34
  5. Песни за кола
    От armani` във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 11-02-05, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе