Къде мога да разгледам какви автомобили се продават в Германия.По- точно ме интерисуват автокъщи в гр.Есен
10xxпредварително!!!
Къде мога да разгледам какви автомобили се продават в Германия.По- точно ме интерисуват автокъщи в гр.Есен
10xxпредварително!!!
Да използвам и аз темата за да попитам - едни хора ми казаха, че имало някакви сайтове, където зяпаш коли (за Холандия ставаше въпрос в случая), харесваш си нещо, резервираш си го по интернет, после от БГ си имало такива фирми, които организирали такива екскурзийки с цел купуване на кола, водят те там в съответната автокъща, виждаш на живо колата, дето си си резервирал, и ако ти хареса я вземаш - били по-евтини оттук и всички коли били минали през сервиз, т.е. нямало лъжа и измама, нито в километри, нито в сменените части по нея , което на мен ми звучи малко невероятно, но ...
Та въпроса ми е, доколко е вярно това, и знаете ли такива сайтове?
Благодаря предварително!
П.П. А като гледах в този последния сайт, те колите като цена са горе-долу колкото в БГ, и са на доста километри, което показва, че или там ги карат наистина много, или тук в БГ на всички коли им връщат километражите бая
Мога да ти кажа за Швейцария... там ако една кола е минала технически преглед (който е супер тежък), то можеш да разчиташ, че в общи линии всичко й е изправно. Тези коли обаче са значително по-скъпи в автокъщите. Тези, които не са минали прегледа пък са по-евтини и това, че не са минали, им го пише.
Силно ме съмнява, че ще си резервираш кола през интернет и ще те чакат да речем месец да отидеш да си я платиш
И последно... превъртат ги май... ама и там превъртат Погледни колите да речем на 2-3 годишна възраст... всичките са по на 100000 км... а сега погледни колите на 12-13 годишна възраст - и те са на по 100-120 000 км. Може би тея си карат колите само в първите 2-3 години докато им се нарадват и после на трупчета
С резервирането нямаш проблем ако я капарираш. Иначе автокъщите в Германия са почти същите измекяри като в България, може би с разликата че не закърпват изпоблъскани коли както тука... Далаверата в купуването на кола от Германия е да я купиш директно от предишния й собственик.
Изцяло подкрепям мнението на Ско - семейната Ланча дойде от Швейцария и наистина беше в перфектно състояние, въпреки 13 годишната си възраст.
Ско е прав, че там колите са по-читави, но само едно уточнение - при внос от Швъхцария се плаща ДДС за автомобиля. И задължително Евро 1, че иначе ще изгориш и с мито.
http://forum.mitnica.com/viewtopic.p...d029f02a80980a
http://www.aaaauto.cz/bg/index.phtml
тука можеш да си резервираш кола. като преглеждаш детайлите за определената кола можеш и да я резервираш. незнам на практика какво означава това. цените са си височки. имат филиали в холандия, чихия, румъния а 2008 и в БГ.
UPD. преди имаха филиал в Холандия. явно са се променили нещата. ако намеря адреса за холандия ще го публикувам.