1 Прикачен файл(ове)
Re:Мотоциклети и мотористи
Здравей Митак! Карам от дъжд на вятър ,но все пак съм в играта :)
еееееееееее евала вече сме двама , това ако не се лъжа е един от най - хубавите туристи на кавазаки -елиминатора с на нинджа 500 двигателя и вакумни карбуратори ще му правиш ли някакво зазимяване и с какво масло го караш
Нинджа 250 е моя.Все още не смятам да го зазимявам,с мотул го карам но не пълна синтетика.И мерси за комплиментите :)
значи си оригинален моторжия :) мотул 15/50 предполагам аз карах един сузуки бандит 400 с него бях доволен , но по това време една почти нова Хонда 600 RR затегна биелните лагери по думите на механика от прегряване на маслото , а маслото беше точно мотул иначе го дават за много качествено , сега от 3 години карам с LIQUI MOLY иначе за мотул казват че едно от най добрите масла по миещи свойства , излизаш ли събори или някакви мото срещи или и ти като мен по индивидуално, и правиш ли откриване на сезона
п.с Кажи си мнението за маслото, че сега пак престой смяна
дано се включи и още някой щото тука на чат го обърнахме.мотула го сложих понеже съединителя ми е във маслото на двигателя.а този вид съединители не обичат автомобилни масла с преплъзващи добавки.ако твоя съединител е сух слагай каквото масло ти харесва но иначе трябва да се съобразяваш със изискванията на производителя за машината ти.а със моите 500 километра на сезон незнам кога ще го сменям :)
айде и аз ще се включа! само, че към момента нямам собствен мотор - карам служебен ETZ 250 с тенденция другата година да го заменят с BMW 650. :ole
Един такъв бял? Със сини фарове...? Те и при нас богатите карат такива. :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Един такъв бял? Със сини фарове...? Те и при нас богатите карат такива. :))
същия....
само това за богатите не можах да го разбера, но както и да е... :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Djia
същия....
само това за богатите не можах да го разбера, но както и да е... :))
това лято бях до Патра , през целият си пъ не съм видял нито един пистов мотоциклет нито един чопър нито един крос , само скутери от тяхните тънките>>>>>>>>>>>>>>>>[img width=800 height=600]http://p1.bikepics.com/pics/2009\11\17\bikepics-1832321-full.jpg[/img]
и БМВ туристи , незнам на какво се дължи , не върви да им шляпна 2 шамара докато карат и да ги питам,но такива пистови мотори не се карат като в България за щяло и нещяло Позйорски историйй а имат по-хубави пътища , колегите от южната съседка си качват пистаците на платформа и си ги пускат на Серес или други писти , а за БМВ мога де поздравя за изборът, но ще се обремениш с много скъпа подръжка по добре виж Ямаха Фазер
http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C1...27538-full.jpg
или Ямаха ТДМ
Митак, няма много голям избор човека...
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Митак, няма много голям избор човека...
а той е полицай , от Атина до Рафина не ми беше ясен маршрута , нямаше друг начин спрях с картата до един униформен грък с мотор , опитахме се да се разберем но екзитите бяха много завъртяни човека си запали мотора и 35 км кара да ни екскортира в последстиве седяхме унемяли през цялото време очаквахме да спре и да ни покаже пътят а той до табела
Цитат:
Първоначално публикувано от Mmitaka
а за БМВ мога де поздравя за изборът, но ще се обремениш с много скъпа подръжка.
както по-горе споменах, мотора ще е служебен така че подръжката не ме притеснява! :-memnon
Е радвам се че се включи в темата , бих искал да те питам имаме ли мотористите изисквания по отношение на гумите защото в Италия Германия , нямаш право да се движиш с различен вид гуми , и всеки регйон карат с спецялни гуми случи се при вносът на един мотоциклет на собствен ход- не го пуснха на границата тук как е
+1 и аз съм за клуба с моторите возя се с една Yamaha FZR 1000 ама е много неудобна за дълго каране, само от кафе до кафе
през зимата може да я трансформирам като XJR