Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

Мотоциклети и мотористи

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Мотоциклети и мотористи

Искам да приветствам всички колеги , виждам че няма тема която да ни обедини
    надявам се да има моторджий в този форум аз съм Митака карам мотори от 13 годишен

[img width=800 height=600]http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C07%5C12%5Cbikepics-1723870-full.jpg[/img]

ако има и други на които моторът им е 3 пъти по-скъп от автомобилът
    ако има и други на които думата слик и полу слик не им се вижда на име на детско филмче
    ако има и други на които чакат прогнозите по БТВ повече от новините им
    ако има и други на които каската им е по скъпа от телефонът
    ако има и други на които Ижето им липсва
    ако има и други на които туризмът им е в кръвта

тука е местото да споделите планове за следващо планирано туристическо преживяване

има доста интересни теми като
    зазимяване
    смяна на масла и други

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Мотоциклети и мотористи

Здравей Митак! Карам от дъжд на вятър ,но все пак съм в играта
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

еееееееееее евала вече сме двама , това ако не се лъжа е един от най - хубавите туристи на кавазаки -елиминатора с на нинджа 500 двигателя и вакумни карбуратори ще му правиш ли някакво зазимяване и с какво масло го караш

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Нинджа 250 е моя.Все още не смятам да го зазимявам,с мотул го карам но не пълна синтетика.И мерси за комплиментите

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

значи си оригинален моторжия мотул 15/50 предполагам аз карах един сузуки бандит 400 с него бях доволен , но по това време една почти нова Хонда 600 RR затегна биелните лагери по думите на механика от прегряване на маслото , а маслото беше точно мотул иначе го дават за много качествено , сега от 3 години карам с LIQUI MOLY иначе за мотул казват че едно от най добрите масла по миещи свойства , излизаш ли събори или някакви мото срещи или и ти като мен по индивидуално, и правиш ли откриване на сезона

п.с Кажи си мнението за маслото, че сега пак престой смяна

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

дано се включи и още някой щото тука на чат го обърнахме.мотула го сложих понеже съединителя ми е във маслото на двигателя.а този вид съединители не обичат автомобилни масла с преплъзващи добавки.ако твоя съединител е сух слагай каквото масло ти харесва но иначе трябва да се съобразяваш със изискванията на производителя за машината ти.а със моите 500 километра на сезон незнам кога ще го сменям

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

айде и аз ще се включа! само, че към момента нямам собствен мотор - карам служебен ETZ 250 с тенденция другата година да го заменят с BMW 650.

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Един такъв бял? Със сини фарове...? Те и при нас богатите карат такива.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Един такъв бял? Със сини фарове...? Те и при нас богатите карат такива.
    същия....
    само това за богатите не можах да го разбера, но както и да е...

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Djia
    същия....
    само това за богатите не можах да го разбера, но както и да е...
    това лято бях до Патра , през целият си пъ не съм видял нито един пистов мотоциклет нито един чопър нито един крос , само скутери от тяхните тънките>>>>>>>>>>>>>>>>[img width=800 height=600]http://p1.bikepics.com/pics/2009\11\17\bikepics-1832321-full.jpg[/img]

и БМВ туристи , незнам на какво се дължи , не върви да им шляпна 2 шамара докато карат и да ги питам,но такива пистови мотори не се карат като в България за щяло и нещяло Позйорски историйй а имат по-хубави пътища , колегите от южната съседка си качват пистаците на платформа и си ги пускат на Серес или други писти , а за БМВ мога де поздравя за изборът, но ще се обремениш с много скъпа подръжка по добре виж Ямаха Фазер

или Ямаха ТДМ

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Митак, няма много голям избор човека...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Митак, няма много голям избор човека...
    а той е полицай , от Атина до Рафина не ми беше ясен маршрута , нямаше друг начин спрях с картата до един униформен грък с мотор , опитахме се да се разберем но екзитите бяха много завъртяни човека си запали мотора и 35 км кара да ни екскортира в последстиве седяхме унемяли през цялото време очаквахме да спре и да ни покаже пътят а той до табела

16. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    а за БМВ мога де поздравя за изборът, но ще се обремениш с много скъпа подръжка.
    както по-горе споменах, мотора ще е служебен така че подръжката не ме притеснява!

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Е радвам се че се включи в темата , бих искал да те питам имаме ли мотористите изисквания по отношение на гумите защото в Италия Германия , нямаш право да се движиш с различен вид гуми , и всеки регйон карат с спецялни гуми случи се при вносът на един мотоциклет на собствен ход- не го пуснха на границата тук как е

18. Member
    Тук е от
    Dec 2006

+1 и аз съм за клуба с моторите возя се с една Yamaha FZR 1000 ама е много неудобна за дълго каране, само от кафе до кафе
    през зимата може да я трансформирам като XJR

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе