Какво мислите за фиат брава
едва ли тук ще получиш компетентно мнение.
и ще питаш ?
- Хората които карат такива са доволни
- Хората които не карат такива не ги харесват и затова не са си купили такива.
Лично аз имам 3 ма познати които в момента карат точно такива и са доволни.
други 2 познати ги смениха много бързо и казват че горяла много .
Лично аз не ги харесвам.
причини не ми се изтъкват- ще стане огромен спор, просто не ми харесва.
Принципно кола се избира като жена - трябва да ти хареса първо и после да си прецениш дали да правиш компромиси с недостатъци , и дали да си я стягаш до нужното.
сервизна кола почти нищо сам неможеш си поправи.днес приятел се похвали че само вижда датчика за маслото, а неможе да го докопа за смяна
Един познат имаше такава. Никакви проблеми не е имал, но искаше кола на метан. Продаде я и си купи Голф, скойто има много проблеми. Ако ти харесва не му мисли много. Колкото повече питаш толкова повече ще те разубеждават. Така е с инталианките коли.
А най-добре поразгледай и попитай в http://forum.fiat-bg.org/ . То има още няколко форума де, но аз ползвам само този - много общо има между Lancia-bg.com и Fiat-bg.org.
Немаловажен е и факта, че Malone се изявява успешно там.
Не може да пипне датчика или цената на датчика не е за пипане Ако говорим за датчика за нивото на маслото.Първоначално публикувано от marto68
стана въпрос за датчика за налягане на маслото.иска да си го смени човека.
Има ли си е Реr ?? Ако не да си го свали /1,0ГБ е/ Ше му е доста полезнаПървоначално публикувано от marto68
cenite na chastite kato cialo ne sa mnogo strashni no v serviza ti se razkazva igrata
[green] Кирилица !!! [/green]