Какво ви е мнението за FIAT POUNTO след 2000 година,имам предвид втората серия ,защото съм и хвърлила мерака,но още имам колебания и симпатии към други автомобили. Търся си кола до 4 - 5 хиляди лв,млада шофиорка съм,дайте АКЪЛ
Какво ви е мнението за FIAT POUNTO след 2000 година,имам предвид втората серия ,защото съм и хвърлила мерака,но още имам колебания и симпатии към други автомобили. Търся си кола до 4 - 5 хиляди лв,млада шофиорка съм,дайте АКЪЛ
Малка градска кола , лесна за управление , лесна за обслужване / все пак зависи от двигателя /, сравнително евтини и достъпни резервни части , но има един два проблема .Евтина и изработена от евтини материали , който нямат трайност и при проблем с кормилното управление/ усилвателя на волана е електрически /ремонта е по-скъп в сравнение с другите резервни части .При положение , че цената е ниска е добър избор , но лично аз предпочитан нещо японско или немско !
Благодаря за информацията и аз съм чувала така и именно от тям ми идват колебанията.Харесвам и VW Passat четворките,но май подръжката им е била соленка. В възможностите ми е и от C-класите на мерцесес(разбира се старите),харесвам и FIAT STiLO, AUDI A4,но колебанията ми нямат край...
Всичко зависи от това за какво ще ползваш колата, но аз ти предлагам да забравиш за Пасат и А4 а да се огледаш за AUDI A3, сравнително проста и евтина за подръжка и доста красива дамска кола
Бе квото и да вземеш, все е чук.
Обаче мисля,че това не е добър избор. Едно такова 2004г се разпада пред очите ми. Наистина материала вложен в тия Фиат-и не е добър.
Затваряй очите и на онче-бонче
Ако трябва да е първа кола, дамска и градска, то Ауди А3 е твоят автомобил, качествено, здраво и реномирано, карал съм ауди, сега карам за първи и последен път итаянска кола, но все пак всичко зависи от теб, само мога да помагам аз с мнение.
Ако пък не ти се дават много пари вземи най-евтиното и най-новото, покарай и после сменяй.
Успех с избора.