Здравейте, избираме заместник на Ситроен С3 1.4HDI 2003 г. Търси се нещо една идея по-голямо, с малко повечко багажно мясно Като пари 5000 - 6000 зор до 7000 с регистрацията /левове /. Задължително с 4/5 врати и да е ДИЗЕЛ, може и същия двигател 1.4 HDI /В смисъл икономичен/, може и по-мощно да е.
Засега сме се спрели като че ли на 307 Хечбек, че и харесва на жената, особено след фейслифта 2006-7 г. ама малко скъпички са още. Голф IV пък за тая цена са по-старички, пък V са си пари . Гледахме и Бора, ама 307 по "женствена". За съжаление от любимите здрави Волва, няма такъв клас за такива пари към момента. Корола Хечбек също е от желаните модели.
Който има идеи, нека сподели, може и предложения конкретно да дадете. Благодаря предварително!
П.С. Пробвах да се регистрирам в Пежо форума, но ми дава грешка в знаците на паролата и не мога да се регна да питам там препоръчителна модификация, и за конкретен VIN да ми дадат малко инфо. Ако някой има регистрация там, нека спомене на някой администратор за проблема!
Не съм от схванатите, мога и от Германия да си я взема, ама и там изобилства от комбита, Хечбеците ги лапват веднага, явно. За евтиното, няма да е по-евтина от тукашните италиянки, но пък се предполага, че ще е по-здрав автомобил.