Skoda Octavia RS245 -
![]()
мда откраднали са ги от Ситроен
Ама къф дзвер бре.Това са огризките останали от Ауди и VW.
Опел още преди 6-7 години направи 2 литров бензин 280 коня.
Днес се говори за АР - имат 280 коня, а се говори и за 330-340 коня двулитров бензин ...
Тя моята печка е 250 коня...
Общо взето Шкода е практична кола.Една от най-практичните. Кола която да направиш като подарък на близки които не могат да си позволят големи експлоатационни разходи ...
Имам колега с шкода 1.9 - много я хвали.Аз не бих си купил никога такава...
Мен ме впечатли новата Хонда Сивик R и R GT - и двете :
- двигатели 2.0 турбо бензин
- по 310 коня,
- за 5.7 секунди до 100
- максимална скорост 270км
270-274 вдига новата хонда/Akura NSX издание 2016 година ...
И това( Цивик type R и R GT) само за 66 000 бона ...
Малко са, да не кажа, че няма такъв автомобил който да излиза от конвейра с такава максимална скорост изстискана от 2.0 литров бензин ...
А, не съм привърженик на японските...
Но тази си струва всяка стотинка ...
Повече мязат на ръбовати джанти на Алфа... нещо и мен не ме кефи предницата - малко на творение на Пикасо , когато не е бил на кеф докарва
![]()
Какво им се кефите на тия асматици? 2л. - 300к.с., ма то може, ама колко, е въпроса? Нещо к.с. напоследък станаха, май, като ватовете на уредбите. Уж 200 вата на канал, а даже прозорците не може да рздрънчи...
то конете си ги има въпроса е колко ще изкара мотора .. да не стане като с ТФСИ на 100к да е за бутала и сегменти
![]()
Е, това питах и аз - 100хил, са си мираж, ми се струва...
две турбота и алуминиеви бутала![]()
Стоманените тежат, на титаниевите им шават размерите от топлината...![]()
мда кованите са вечни а на тях такава кола не им трябва ,овцете трябва да купуват нова на всеки 5г макс
ааа визираш тия с ангренажна верига от кашкавал май![]()
... 3 за щастие - да си ги държат, няма нищо по здраво от голям атмосферен бензинов двигател.