Не съм попадал на лошо масло, но съм забелязал, че при по евтините марки като GM по различна работа на двигателя
Не съм попадал на лошо масло, но съм забелязал, че при по евтините марки като GM по различна работа на двигателя
7,200 ми събира колата, т,е трябват 5+3х1л, или 2х4л., но Motul май нямаха 4л. Останалото си го доливам така или иначе.
Този пост е редактиран от tony34al; 09-03-18 в 09:13.
Бая кола ще да е.Моята е 2.4 дизел и е с 6.4 литра.
Между другото си поръчах от Германия по интернет 7литра Равенол VST 5w40. Струваше ми 62,63 € .Пълна синтетика, като го сипя и покарам 2000-3000км ще разбера дали си струва.
Този пост е редактиран от justify; 09-03-18 в 18:55.
Моята е 2.0 дизел и на смяна отива 4,5-5л., бях доволен от бардал, сега не толкова от тотал. Иначе се загледах в последно време по реванол, че го хвалят като пълна синтетика.
Четете отзиви от ползватели и то в англоезичните или немскоезичните форуми.
Аз гледам отзиви, течливост при отрицателни температури и нагар при нагряване.
Останалото са параметрите да са равни или превъзхождащи тези на препоръчаното от производителя.
За истинско масло -амсоил, ред лайн и ройял пърпъл - те произвеждат и предлагат само синтетика.
Ама колата не е нова, нито съм я купувал нова, та първо ще пробвам равенола, а след това ако не ми хареса амсоила.
Сега съм с бардал XTC, нямам никакви проблеми, но и не мога да кажа, че колата е станала по тиха от преди.Е, когато я купих предишният собственик според мен не беше сменял маслото поне от 12 000км и при запалване излизаше облаче дим, сега с новото масло изобщо не вижда никакво димене.Единствено ако цяла зима съм карал градско и не съм я форсирал, при първото излизане извънградско и по-жежко изпреварване на трета прави облак дим, изчиства натрупаното в ауспуха от зимата и след това цяла година няма никакво димене или облаци.
Преди 2 години едно БМВ 7-ма серия британска регистрация издание 2003 година мисля(ака "Тъжният сом") на връщане от морето при излизане от Варна нагоре по Аспаруховия мост като даде газ две коли пред мен и слънцето изчезнадо тогава не беше ми се случвало такова нещо= скри дори колите пред мен, които бяха зад него-общо две коли между нас ...
И при мен 2.5 дизел е с 7.2л. масло , Castrol Edge 5-30 , не се налага доливане на 15000 смяна.
Интересно как 2.5 дизел събира масло почти толкова колкото 5.7 hemi или по скоро обратното.
Не знам на какъв принцип стоят нещата, но явно типа двигател определя количеството масло. При моя Гранд, но дизел, събира над 9 литра, а кубиците са почти на половина.
И аз не знам. Нека инженерите му мислят. По скоро имах впредвид , че с Кастрола не ми се налага да доливам на 15000 км.Предната пак я карах с такова , и на жената също е с такова. Всички дизел , различни , и на никоя не се налага доливане.
На около 150-200 хил. са , реални - магазински са.