Здравейте
Крис, радвам се че си намерил дистанционно което да ти свърши работа, при това на добра цена!
Здравейте
Крис, радвам се че си намерил дистанционно което да ти свърши работа, при това на добра цена!
Някой да знае къде в Бургас мога да си поръчам това дистанционно Tevion MD81229?
Намерих за същите пари обучаемо MD41666 в магазинчето на "Богориди", но то горкото изглеждаше като че ли е ходило на война. Изтъркани клавиши и без кутийка. За Упътване въобще и дума не може да става, но аз намерих от Internet и то на английски!
Между другото цената е 3,90 Euro в e-bay. Не знам по кой трънски курс втора ръка при нас е 15лв.?
Ако ти е жизнено необходимо... мога да отида да ти купя от склада в София и да ти го донеса - заминавам на 25.8 на море на юг от Бургас.
Но потърси все пак в магазини на TCM най-напред.
аз го ползвам едновременно !Първоначално публикувано от КрИс
когато дребните ми скатаят дистанционното  ползвам телефона.И става за постоянно!
и за си взех такова...върши работа, ако решите да загубите няколко часа за програмирането му за 3 устройства напр;Първоначално публикувано от КрИс
намерих кода за телевизора ми LG, но тъй като не "емулира" всичките бутони, реших да го обуча, което е доста досадно....
същото е и с дистанционното за двд.плейъра...с дистанционното за активните колони стана по-бързо...
лошото, е че трябва да се сложат функции на клавиши, който не са обозначени както съм свикнал, т.е. пренастройва се и динамичния ви стереотип...
фактически универсалното дистанционно не намалява броя на дистанционните...увеличава ги с още едно...
всъщност става за елементарното управление на уредите, иначе настройките, ровенето в менютата си е по-лесно чрез оригиналните дистанционни
самият склад е много див, става за снимането на SAW 4 и имам чувството, че е за стоки, върнати поради лош търговски вид (развалени опаковки) или дефектни...утре трябва да връщам една яйцеварка, която се оказа олющена отвътре и която купих просто да оправдая разкарването дотам...
A някой да е виждал дистанционно Tevion DDS 650 ???
Търся.
Онзи ден от "Метро" София си купих универсално дистанционно Watson RC9206 / 15 лв. 8 in 1, дисплей, светещи бутони. Формата му е като дистанционно на Sony, да не кажа 1:1. Не съм виждал оригинално на Sony такова, а и цената му сигурно ще е солена. 7 in 1 без дисплей 47 лв.!!!
Надявах се да е обучаемо, ама не би. Има такава опция в настройките, но в упътването пише, че не е активна. На всичкото отгоре не поддържа Teletext с цветните бутони.
Голяма играчка е със сканирането на кодовете и в крайна сметка не можах да се преборя да управлява Tape Deck & DVD Pioneer, дори с написаните кодове и след сканирането. На AUX пуснах усилвателя, но май ще трябва и там да сканирам за тези два компонента. Лошото е, че автоматично сканира само с кодовете за съответния компонент, а не с всички. Т.е. задава му се примерно CD и пуска кодовете само за CD players.
Бих искал да попитам ludia предлагат ли се в "Метро" обучаемите модели на Watson, защото общо взето това не ми върши работа? Каква им е цената и точно как се означават, в случай, че ги няма при нас?
Имам универсално дистанционо, но не мога да си го използвам, защото незнам кода за телевизор Sony ако някои може да ми помогне нека ми пише на Skype aninceto_a ще очаквам огровор.
Кодове за унив.дистанционни за техника на СОНИ : 418 , 555 , 584 , 249 , 251 , 255 , 308 , 309 , 310 , 313 , 316 , 363 , 165 , 182 , 183 , 671 , 716 , 717 , 718 , 741 , 748 , 749 , 750
Tова са за ТВ - 004 , 009 , 027 , 029 , 030 , 076 , 106 , 127 , 130 , 165 , 182 , 183 , 1011 , 1023 , 1068 , 1080 , 1090 , 1101 , 1109 , 1185 , 1186 , 1250 , 1266 , 1301
Gena_bs, това е модела, който имаме в наличност хубав. 100% копие на дизайна на SONY, само дето са добавили дисплея. Мдам самоубочението му е доста хмм зле. Инак със всички стандартни марки си бачка без проблеми. Но с по кучите марки или неисзвестни трудна работа. Макар че вътре намерих за едни холандкси ТВ, дето не бях ги и чувал, и един клиент остана мега доволен. Но това са единични случай.
Като общо всички универсални дистанционни с кодове, не работятя в нищо китайско и мега неизвестно. Елит ТВ и НЕО ТВ, Краун и тем подобни забравете да станах пробвал съм много пъти.
Някой има ли наблюдения върхи Logitech Harmony дистанционните?
Да, те са с настройка само през компютър като вземат данните от набора в сайта на Ложитек. По-скъпите модели имат и самообучаване от IR на оригиналното дистанционно. Красота са, но са на баси цената. Philips са много по-удачен избор.
Не бих казал, че са толкова скъпи. Сега съм си поръчал едно Harmony 550, което е от по-евтините и излиза 79$. Вярно, че имат и някакви от сорта на 300$ със цветнен тъч скрийн, но май вършат същата работа.Първоначално публикувано от claudius
За мен лично това е ДИСТАНЦИОННОТО - Philips SRU9600
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...ctn=SRU9600/10
http://www.consumer.philips.com/c/re...600_10/prd/bg/
Малко над 100 долара е и е напълно самоубочаващо е - можеш да управляваш и машата за коса, ако има IR приемник
http://www.consumer.philips.com/c/re...600_10/prd/bg/Първоначално публикувано от claudius
Наистина много яко изглежда. Чак малко ме е яд, че избързах с Хармонито. Харесва ми начина на организация и дизайна му. Уникално.
В сайта от където купувам е точно 100$.