Тези и двете не могат да управляват климатик - различно е там. На предната страница съм писал за моето, което има
Тези и двете не могат да управляват климатик - различно е там. На предната страница съм писал за моето, което има
А вашето от къде мога да поръчам, че не го намирам нещо като цена.Първоначално публикувано от BAlexandrov
От ибей го бях намерил, потърси
От вчера съм с тази придобивка- Logitech Harmony 700
http://www.logitech.com/en-us/remote...s/devices/6063
Това ми е първото универсално дистанционно, така че нямам много база за сравнение.
Мога да кажа, че съм удивен от лесния сетъп - 6 ува за около 50мин. Дори и китайския сателитен декодер на Булсат си намери от базата!
Единствено климатика не тръгна от първия път, макар и да беше в базата. С обучение и неговите настройки станаха (дайкин ftx35)
Макросите са напрени много лесно и интуативно за създаване, както и после за използване.
Копчетата също са удобни, дизайна като цяло е ергономичен и добре пасва в ръката.
Общо взето съм много доволен, за момента единствено ми липсва един часовник на екрана
Ще пиша пак, ако забележа по-късно някакви проблеми.
Ако не е тайна, откъде и за колко си го купил.
Първоначално публикувано от Junkers
30 евро - всеки голям магазин за техника в Германия - Сатурн, Медиамаркт. В Техномаркет има само по-скъпите модели. Вероятно може и да се поръча през нета.
Здравейте!
Имам ...хм...добро универсално дистанционно, внесено от чужбина (томсън). Купих вчера съвсем на шега от Лидл (не съм се блъскал - почти нямаше хора ) това дистанционно, което е в рекламната им брошура. Просто ми трябваше едно за друг телевизор. О, чудо...за 10 лева ...и наистина е обучаемо...С макроси, таймери и всичко друго необходимо. Тоест - на който му трябва евтино универсално обучаемо дистанционно - това е модела. Надявам се да съм помогнал на някой!
Колега напиши точния модел и евентуално линк за да го видим модела в нета
Нищо не пише в рекламната им брошура като подробности....
Може ли да провериш дали работи за климатици, колко таймера има? Таймерите само за макросите ли са?
Това е цена без доставката до Б-я която е поне 10 евро.Първоначално публикувано от Junkers
Ето го онова от Лидл. Има 4 таймера и 6 макроса
http://kompernass.com/pages/index.ph...d=2159&lang=en
Здравейте!
Благодарение на колегете BAlexandrov вече сте видели за какво става дума. За климатици - не, не става. Таймерите не съм ги ползвал/разучавал - не мога нищо да каза за това. Лично на мене ми е много удобно (замених томпсъна). Не знам дали още го има, защото тези дни беше някаква лудница (отново) в този магазин...
И аз потвърждавам за Лидълското дистанционно - добро е. Поне със сигурност по-добро от Томсъна. Научи всичко което имам вкъщи и още иска
Някой пробвал ли е Лидълското дистанционно на Булсаткомски SD приемник
Днес ми пристигна Logitech harmony 300 от Англия , добро дистанционно с бърза реакция .