Потърси в ebay.Моето го купих за 30$ с досттавката
Потърси в ebay.Моето го купих за 30$ с досттавката
Ама говориш за HArmony 555 ли понеже в английския са по 50-60 паундаПървоначално публикувано от sitro
С този модел дистанционно управление Logitech Harmony 555 абсулютно всякаква техника и модели (климатик ,TV ,SAT приемник , домашно кино и др.) ли може да се управлява?
http://www.realsys.biz/product.php?c...roducts_id=305Първоначално публикувано от ego
не моето е 688 , но също командва до 16 уреда вкл. и клими. tv philips/av pioneer/dvd pioneer/hd kaiboer k200/може и медиа център на pc-то,но не съм го пробвал.
Genius Remote 600
Това е моето. Цената е добра. Доволен съм.
Здравеите,има ли някой който може да ми даде съвет от къде и какво универсално дистанционно да си закупя за моя климатик,марката му не емного извесна, израелски е TADIRAN пробвах с едно с 109кода но не изка да работи.В пове4ето дистанционни не е опомената тази марка.Благодаря предварително на отзовалите се.
Има функция на универсалните дистанционни която търси сама код. Натиска се комбинация за програмиране и после се държи копчето за изключване непрекъснато натиснато и дистанционното почва да превърта кода за изключване и като се изключи телевизора значи с голяма вероятност това е кода, пускаш веднага копчето и готово.
Така се намира код за неизвестна марка.
Аз имам Logotech Harmony One. Изключително съм доволен - наглася се много лесно, всички настройки и последващи промени се правят през компютъра => супер user friendly устройство. Дори и нещо да не се включи ( или изключи) => имащ Help assistant и той ти задава въпроси и зависи от отговорите ( yes/no) фиксира проблема.
Здравейте всички,признавам че досега не бях и чувал за самообучаващи се дистанционни,имам ресивър ''Denon'' ,дистанционното му е претрупано с бутони за управление на какво ли не,почнах да подозирам че е самообучаващо се,би ли ми обяснил някой добър човек как да го обуча.Моля ви.Имам си оригиналните дистанционни.
Кажи модела на ресийвъра. Не е зле да разгледаш книжката. Обикновено дистанционните на ресийвърите са универсални, но работят с кодове, които са написани в книжката.Първоначално публикувано от rujev
@rujev
Дистанционното ти не може да бъде обучено, но можеш да управляваш други устойства, чиито кодове са записани в базата данни на дистанционното. В книжката имаш таблица с кодовете на поддържаните аудио/видео компоненти. С плъзгачите избираш кое устройство искаш да настроиш, задържаш бутоните ON/SOURCE и OFF докато светне индикатора и набираш с цифровите бутони желания код.
Всичко е описано в Ръководството на потребителя. Можеш да го свалиш от ТУК
Някой случайно да има Philips sru 5170 и да има отзиви за него? Двоумя се между него и thomson roc6505. И двата са на една цена, но филипса е къде, къде по класен
Трябва ми обучаващо дистанционно, защото приемника ми на кейбълтел не иска да приема никакви команди от универсалните. Дали е възможно да се обучи на един девайс да изпълнява команди и от телевизора, който също ми е филипс и командите от приемника? Предимно ме интересува да мога да ги включвам и двете устройства на едно без да си играя да сменям девайсите от ТВ на кабел и обратното