Здравейте,
Предвид скорошното откачане от "кабелна" ТВ+Нет, реших да оптимизирам мобилната им телевизия (А1 Xplore TV ), тъй като имам активирана тази услуга (и за телефон, там пък пече здраво...но дори през браузера > ТВ, не е удобно, тъй като доста сече...слагам снимки как изглежда)
Xplore TV за смарт телевизор
Телевизорът е морално остаряло Сони (андроид 7 KDL 50W809C), а тяхното приложение е за поне 9-ка.
Какво е най-удачното устройство, като не се търси най-евтиното, а по-скоро оптималното - за да не чупя още нерви (ако и дистанционното е ергономично, с гумени копчета... ще е екстра, а не като от зрънчо).
Освен дистанционното, ми е важно да има удобно превъртане (например, както е на HBO Max или това на интерактивната на А1), това в момента е отврат (виж снимка 1снимките):
Гледах това от един тукашен "търговец", но ми се стори прекалено скъпо надценено,
TOX 3 Amlogic S905X4 Андроид 11 4/32GB - 160лв
- така че в краен случай може и с поръчка от амазон... (или Али... стига да не чакам месец).
Но ко не може да се оптимизира превъртането - то няма да се изхвърлям с нещо като горното
Ако в даден момент в бъдещето, премина на Вива - ще може ли да се ползва съотвения бокс/стик - и на Еон платформата?
ПП: Какви други благинки имат тези боксове - гледам доста от торенти, (онлайн платформи не ползвам).