Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

По колко часа бачкате на ден?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...А през тези седем часа що почивки си давам, не е истина И като сложим, че работната тръпка ме хваща към 11 сутринта, но първо пия кафе до 12.30, после пък следва обяд (наложително е, няма как...трябва `се яде) и какво остава - един след обяд....Леле, скоро ще ме изритат от работа : ))))))

<div align="right">Originally posted by Profita*-*12/05/2004*:* 02:11:23</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">===off topic===

Profita може ли да почна работа при теб или на твое място? PLEASE !!! [:D][^][][^][:D]

===off topic===</font id="blue">

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

===Off===

<font color="blue">Завистта не е морално качество [], но щом си рекъл - заповядай. [:P] Автобиография и мотивационно писмо не изисквам. Достатъчно е да си с черна коса, зелени очи и добро телосложение. Останалото - не бери грижа [:P][:P][:P]</font id="blue">

===Off===

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

\\Извън темата

E, ади сега, Профи, аз квича за работа от сума време, ти накрая Сороу ше земеш Не, че момчето е лошо, ама аз гладувам... Ем с теб сме от един бранш.....

Освен туй аз съм с къса черна коса, очите ми са предимно зелени, но са пъстри - имат и синьо и кафяво и като изключим, че съм понаедрял съм горе долу добре сложен.

\\

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

От 2 до 3 часа, ако се налага и повече. В същност не е важно, колко работиш, а нещо друго май.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Аз не попадам в нито един отговор работя усърдно над себе си.

7. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

24 часа....

Аааааа, то било на ден ли бе, аз мислех на месец [:D][B)][}][8)]

8.  

9. Тук е от
    Apr 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз не попадам в нито един отговор работя усърдно над себе си.

<div align="right">Originally posted by WarLord*-*12/05/2004*:* 18:11:42</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Добавено е!

10. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Аз не бачкам постоянно. Само като има работа.

Хамалска/докерска работа.Ако дойде некой кораб за разтоварване и ей ме насреща. Събирам групата,грaбвам въжетaтата и напред към ГОЛЯМOTO КАНУ!!!

[:D][:D][:D]

11. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Бре бре бре, всеки втори прави по 11+ часа на ден. 11+часа работите или се водите на работа. И не става въпрос дали ви се е случвало, а как стоят нещата всеки божи ден и всяка седмица, всеки месец, година.

На някого плащат ли му на час?

Аз работя 8-9 часа на ден + ~4часа събота. Плаща ми се на час - 15 мин по-малко = 1/4ч по-малко. Случва се и повече, както и обратното. Става дума време за рабта, а не колко време ми отнема от излизането сутрин до връщането вечер.

А това с 70-80часовата седмица е вица на седмицата.

12. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Водя се на работа 8 часа, а реално работя много по - малко. Ако броим и времето от излизането от вкъщи до прибирането, и при мене ще станат 11 часа. Имам и един час обедна почивка (не че през другото време много работя де ). Но това е от скоро, миналия месец бях безработен и работех основно над себе си.

13. Тук е от
    Apr 2004

Бачкам различно, щото работата ми е свързана с програмиране и шефа като каже

срок 1 месец, аз обикновено се излежавам 3 седмици и половина и после като му

одаря едно бачкане 24 часа нон-стоп в продължение на 2-3 дена не знам къде се

намирам.. [:D][:D].

Ама така си ми харесва.. дори не трябва да излизам от нас, за да работя

14.  

15. Тук е от
    Aug 2002

Гласувах за 8 часа на ден, защото макар да се занимавам цял ден надали ми се събират повече от 8 часа чиста работа .

Просто не искам да си мисля за тези от вас, които са отговорили 11 часа .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. LG 37LH4000- 2 часа назад
    От getsata73 във форум LG телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-05-12, 12:49
  2. Настройка на часа при WIN XP
    От taralion във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 30-03-09, 00:49
  3. Възможно ли е 3 часа Audio CD?
    От Karata във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 10
    Последно: 07-06-06, 17:43
  4. Две минути мълчание, 14 юли, 14 часа
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 14-07-05, 23:11
  5. SetCom среща на 06.10.2001 в 12:00 часа...
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 08-10-01, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе