* А самият бачкам средно по около 11,5 часа на ден.
* А самият бачкам средно по около 11,5 часа на ден.
Средно по 11 - 12 часа, а ако сложим събота и неделя, се получава около 70-80 часова работна седмица. За съжаление, не мога да намеря подходящ отговор в анкетата, за да гласувам (работата ми не е свързана с копане в трАстиката).
@Slero,
Абе и аз съм така, ама то вече си е диагноза - работохолизъм. За съжаление, неизлечима и края е летален.[:D]
много бачкане при мен, ако сложа и даскалото и спането .. не остава за друго
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Средно по 11 - 12 часа, а ако сложим събота и неделя, се получава около 70-80 часова работна седмица. За съжаление, не мога да намеря подходящ отговор в анкетата, за да гласувам (работата ми не е свързана с копане в трАстиката).
<div align="right">Originally posted by Slero*-*10/05/2004*:* 21:18:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Щом бачкаш над 10 часа това си е негърски труд, та каквото и да е си е равносилно на здраво копане.
[:D]
Поредната анкета с добър замисъл, но с максимално тъпи отговори...............[!]
<font color="orange">Mod EDIT Sunny: Ако не ти харесва - не чети!</font id="orange">
8 часа бачкам за народа, през останалото време бачкам за себе си [}]
Определено ги събирам средно по 18 часа товарачка на гарата.И оше много работа има да се върши.Все не достига това време пусто да остане.
Ами аз бачкам 2 и почивам 2 дена , но като сложа и това че всеки месец имам поне минимум 5-6 часа overtime - незнам колко е на ден . Определено не работя като на тръстиката - работя на бюро ( поне на клон да беше [] )
Дайте ми и на мене някаква работа, бре! Аде, че се уморих да мързелувам по цял ден !
Класацията е интересна. 8 часа на работа, после върша моя работа или на приятели, на които не може да се вземат пари и накрая резултата е ти работи като негър а ние ще ти платим само детските за негърче[!]
Различно..
Понякога стигам до 14 часа на ден, друг път и 10 минути не ми се събират
П.П. Има ли начин и сърфа да се води трудов стаж ?[:P]
Интересно защо, но никога не съм си задавала този въпрос. Може би само в дните на изключение, когато ставам и лягам с работата по мрак. Та като изключим тях се събират горе - долу под 7 часа. А през тези седем часа що почивки си давам, не е истина [^] И като сложим, че работната тръпка ме хваща към 11 сутринта, но първо пия кафе до 12.30, после пък следва обяд (наложително е, няма как...трябва `се яде) и какво остава - един след обяд....Леле, скоро ще ме изритат от работа : ))))))