Хъм, преди две години не съм се изказал, ще го направя сега - setcom е любимият ми източник на информация и знания, мястото за обмяна на идеи с умни и образовани хора.
PS. Всички анкети от shnitz-платформата изчезнаха с преминаването към SMF.
1.Чувствувам се емоционално свързан с форума и хората в него(приемам нещата лично,като част от мен)
2.Място за въпроси и отговори в ИТ и битовата техника(чета,отговарям, но не влизам в спорове)
3.Място за развлечение, където съчетавам полезното с приятното.
4.
5.
Хъм, преди две години не съм се изказал, ще го направя сега - setcom е любимият ми източник на информация и знания, мястото за обмяна на идеи с умни и образовани хора.
PS. Всички анкети от shnitz-платформата изчезнаха с преминаването към SMF.
Форумът ме привлече наи вече с добрия тон и множеството компетентни мнения.От 3 мес. съм негов член и маи вече съм пристрастен.![]()
Ами пуснете я наново тази анкета, може и с редактирани въпроси. Преди 2 год. не съм я видял даже, а сега бих отговорил.
Ощв по-добре, че старите отговори ги няма - така всеки писал преди 2 години по-малко ще се влияе от преди дадения си отговор.
Както каза Ско
най точно казаноsetcom е любимият ми източник на информация и знания, мястото за обмяна на идеи с умни и образовани хора
Няма начин – ще повторя написаното от няколко човека по-горе преди две години.
„Чувствам се емоционално свързан с форума и хората в него(приемам нещата лично,като част от мен)”.
Без форума щях да бъда по-неинформиран,по-глупав и в крайна сметка - дори и по-беден.
Локумите са излишни – щастлив съм,че го има Форума!
Много мислех и само едно е подходящо - по скоро като сравнение
Сетком за мен е една стая в къщата ми , в която намирам спокойствието което ми трябва, където се отпускам, където събирам приятели за да се видим и да се поразсеем.
начин за разтоварване и получаване на качествена информация без въпроси от сорта " Абе това за какво ти е ......." , "Абе ти луд ли си да използваш това или да мислиш по този начин..."
Търсех нещо друго, но попаднах на тази тема....
За съжаление старите въпроси на анкетата ги няма, но ми е интересно кой какво мисли по въпроса? Ако искате, формулирайте нови отговори на този въпрос.
Добавено:
Специално за roumen68. Изрових и още нещо:
http://forum.setcom.bg/index.php?topic=28554.0
Място за разтоварване и отърсване от ежедневното и скучно-сивото еднообразие.Влизам с удоволствие,за развлечение,а не по задължение,добре ми действа форумната терапия.
Хубаво място за разискване на всякакви теми и проблеми. Поне за сега не мога да се оплача.
За активност във форума да не са почнали да раздават награди пък аз да не знам ?![]()
И защо трябва да се трие тази тема? На кого пречи?
Не знам кой я е трил, но в този си вид с тази анкета е доста безмислена. Има някакви позиции от 1 до 5, но какво трябва да бъдат...