Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

С кой от изброените типове потр. се определяте?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...както и тип "селска/карнобатска/айтоска/ седянка"

<div align="right">Originally posted by knothole*-*11/08/2004*:* 05:49:57</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Smarty, хайде престани с личните заяждания !

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Иска ми се анкетата да е с явно гласуване :-)

4. Тук е от
    Oct 2004

Profita има още едно много важно определение

което трябва да измести ако е нужно за да се включи,

но има и такива които се чувстват като мен

аз примерно се чувствам професионалист, но продължавам да търся, защото би било глупаво да се спира да се търси

също така искам и да помагам на хора които найстина имат проблеми и да им покажа пътя, поне част от него до който съм стигнал, А ИМЕННО: МИСИОНЕР (набързо го измислих, но не се сещам по-точно определение)?! ПОЗДРАВИ

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Благодаря за предложението, AdvIKAR, но смятам че в класификацията "професионалист" се вмества именно това, което споменаваш за твой приоритет, като мисионер:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз примерно се чувствам професионалист, <font color="red">...</font id="red">също така искам и да помагам на хора които найстина имат проблеми и да им покажа пътя, поне част от него до който съм стигнал

<div align="right">Originally posted by AdvIKAR*-*18/10/2004*:* 20:26:41</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Защото най-доброто признание за един опитен човек в дадена област е резултатът от това как хората ще приложат знанията и съветите му в собствената си практика. Едва тогава професионалиста може да смята мисията си за изпълнена.

Поздрави. []

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Хубаво,но защо няма раздел ЛАМЕРИ??За ИТ форум това е основното[:D]

Стожер..кой ли се е писал?предполагам Дзвера[8D]..имайки в предвид дъра-бъра ориентацията на това място в днешни дни[:D]

Определено АГРЕСОР е ценно!И правилно,АКЪЛ НЕЩЕМ[:D]

Идеен рол,браво профита,добави ЛАМЕРИ обаче

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Petrov, позиция 11 припокрива услововието и за ламер.

Ако не ме подвежда тълкованието на понятията - дилетант, аматьор и ламер в IT се използва за един и същ вид "добиче" (умалително, понеже не го използвам като обидна форма).

Съгласен?

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 15
    Последно: 09-03-15, 23:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе