Труден или лесен е животът в България?
Имате ли проблеми със средставата и налага ли се да се лишавате от нещо?
Гласувайте в анкетата на SetCombG
Дрехи
Обувки
Храна
Лекарства
Алкохол
Цигари
Телефон
Кабелна / сателитна телевизия
Книги
Вестници и списания
Културни развлечения / кино, театър, опера, концерт
Пътувания, почивки
Транспортни разходи
Отопление
Ел. енергия
Комунални битови услуги
Други
Не се лишавам от нищо
Труден или лесен е животът в България?
Имате ли проблеми със средставата и налага ли се да се лишавате от нещо?
Гласувайте в анкетата на SetCombG
Вече съм сигурен , че някъде е излязла книга " 100те най-малоумни анкети на света" и някой си я купил !
Аз ли бързам? Впрочем, липсва отговор "не".
Мисля,че трябва да може да се поставят няколко отметки.Аз например,се лишавам освен от почивки,а и от книги(за жалост).
моят отговор ще е малко сложен:
ако имах свободното време за четене, което имах преди, щеше да се наложи да се лишавам от книги
купувал съм средно между 50 и 75 книги на година, които са влизали в библиотеката ми, а колко всъщност съм прочитал не знам
понастоящем се издават повече като бройки книги, но с по-ниско качество като продукт (фен съм на фантастиката), така че 75 определено няма да е горна, а долна граница, ако реша да купувам всичко от пазара, както правех по онова време
при сегашните цени 100 бр * 20 лв=2000 лв/г би се усетило в семейния бюджет, но за щастие не съм изправен пред "опасността" да си отстоявам манията да чета, защото просто нямам времето да го правя
от останалите точки някои или не ползвам изобщо (примерно цигари), или не се лишавам
--------------------
само може би трябва да уточним какво значи:
"не се лишавам" не означава, че "не се ограничавам"
примерно, много обичам пармезан, дори в момента си дялкам един кози такъв, но това не означава, че с повод и без повод си купувам по цяло кило
Пак познах автора , само като видях името на темата
А по темата - Барчета и купони липсват , а аз от тях най-ми се отдава да ги режа.
Иначе , като нямам пари се концентрирам само на най-важното - децата , те да имат нужното.
Ристю пак отнесе оскара за сценарий, режисура и главна мъжка роля
Той на 2.5г бре - бая мухлясъл тоз Оскар.
въх, вЕрно
виж как забравя човек