Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Кой модел мастилено струен принтер е най-добър в с

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами най-добър принтер... трудно е да се каже. Те хубавите неща си имат и съответната цена. Предполагам, че искаш само принтер, а не някакво мултифункционално устройство, например принтер + скенер + факс + e-mail и т.н.

Аз в момента съм с "Canon i250". Доволен съм много от него като качество на снимки и графики. Купих го за 130 лв. с ДДС преди 5 месеца. Консумативите му са евтини - касета с черно мастило е около 11-13 лв. (зависи откъде ще я купиш).

<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*31/08/2004*:* 07:50:00</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Предната седмица купих "Refill Kit "на "Фулмарк" за 13,70 лв крайна цена.В кутията има 2 спринцовки за пълнене. Иначе в Метро 1 нова касета за този модел е 47 лв и стотинки.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

HP DJ5150.

Работи като изрод ) Ама пълненето на главите е максимум 6 или 7 пъти .

4. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Аз съм се отказал да си купувам вече мастиленоструйни, и Canon съм имал и НР, всичките се чупят. Препоръчвам ти да си купих един laser ако няма да печаташ често цветно, ако ще печаташ цветно веднъж в месеца по-добре върви до близката зала да ти го изпринтят.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2003

За спора за пълнене на главите на НР. Повече от 5-6 пъти немогат да се пълнят, защото качеството на печат се скапва. Дюзите спичат и общо взето става кофти.

Това че НР нямат собствена фабрика за консумативи немога да твърдя или отричам, защото не съм запознат, но крайния резултат е еднозначен. Който следи "Дискавъри" може да разбере чии услуги използват световните музеи на изкуството за реставрация на картините си. НР си е доста сериозна компания и който отрича това, залъгва най-вече себе си.

Относно Cаnon. Също световноизвестна компания с не по-малки заслуги. Неможе да се твърди че произвежда боклуци, особено ако споменем ЕOS серията фотоапарати. За принтерите... Ако ще е Канон, нека е поне PIXMA IP2000. Спора е горе долу от типа Мерцедес или БМВ. Всеки си има привърженици и както винаги, истината е някъде по-средата. За различни цели - различни принтери и марки. Това е моето мнение.

6. Тук е от
    Nov 2003

Първо Честита Нова 2005 година,на всички да е весела щастлива и много здрава,за мъжете все така "корава"

A за дамите да са по женствени и по-добри : бъде щастиливи и здрави!

Наскоро мой приятел мо помоли за съвет искаше да закупи за домашни нужди принтер равен по качество на лазерен печат, в този ценови диапазаон - 100 -150 $ (с включено ДДС), това което намерих като информация ме накара да търся принтер с PhotoREt III ili iV както и мастилата да са поне 20 мл. защото повечето са с малки глави и доста бързо 'приключват', след направените лично от мен тестове се спрях на един наистина невероятен принтер на HP DESKJET 6540 това е принтера които наистина не се чува, че печати и най-важното няма аналог на обикновенна харитя да вади ФотоСнимки, аналог-цена! Така, че моето лично мнение е да си вземеш този принтер,много контрастен,има светлинна калибровка на главата разпознава сам хартията и печати 1200х1200dpi в цветен режим! Успех!

7. Тук е от
    Mar 2005

Макар и със закъснение ще си дам мнението. А то е CANON. Имам Pixma ip4000. Вярно, че е малко по-скъп, но пък мастилото вече ми го изплати. Печатам цветно нонстоп на каква ли не хартия. Един цветен патрон (не оригинален) е около 8 лева. Мога само да добавя, че снимка изпринтена на обикновена гланцирана хартия излиза с много добро качество, а на качествена фото хартия......просто забравих къде е фотото.[]

8.  

9. Тук е от
    Jul 2003

Аз съм с Canon PIXMA IP3000, мн. добър печат на текст и невероятни цветни снимки. От eBay можеш да си закупиш черна глава (съвместима BCI-3eBK) за ~ $1 (един USD) !! Цветните излизат около $2 на брой!

Качеството е почети същото като на оригиналната... Това разбира се е вярно и за други марки.. но при тази цена себестойността на 1 страница (с чрено мастило) текст е под 2ст.

С Кодак фото хартия (пак от eBay) Letter формат (~А4) печата ми излиза около 65ст (хартия + мастило), а 4х6 (инча) снимки около 30 ст... а качеството е по-добро от това в повечето фото студия.

Имайки в предвид, че снимам с цифров фотоапарат и че 4"х6" са около 30 ст. а A4 формат е в най-добрия случай 2лв (от цифрова медия) то доживях цветното принтиране да ми излезне по-евтино от това във фото лабораториите (тук не вклуючвам цената на самия принтер, който е сравнително евтин: $150).

Извода е.. да си купите един здрав, солиден принтер, като преди това се информирате какви глави ползва и дали се намират евтини аналози, тъй като оригиналните са безумно скъпи. Второ консумативите от чужбина са от няколко пъти до няколко 10ки пъти по-евтини дори с шипинга до БГ!

10. x15
    x15 е офлайн

Тук е от
    May 2004

Сanon,аз съм с BJC2000 от 5 години, работи добре само че лично аз си навлякох едно проблемче.... заредих го с едно супер фалшиво мастило... и сега цветните дюзи са ми запушени, ако някой знае как се оправя това ще съм му много благодарен!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 26-08-12, 11:40
  2. Отговори: 2
    Последно: 07-03-10, 12:28
  3. Печат върху CD/DVD на мастилено-струен принтер?
    От ddimitrov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 11-04-09, 20:14
  4. Отговори: 17
    Последно: 14-03-06, 12:56
  5. Проблем с мастилено-струен Канон
    От genhack във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 10-11-05, 14:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе