Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 23

Кой модел мастилено струен принтер е най-добър в с

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2003

Имам намерение да си взема цветен мастиленоструен принтер (до 100$) и бих искал да разбера какво е мнението

на посетителите на този форум по темата. Относно това: цена - качество - консумативи - имам в предвид

това след като тонера веднъж свърши, цената на новия тонер да не е по-висока от цената на самия принтер.

P.S. Тъй-като няма как да напиша всички модели принтери на всички произведители във анкетата съм посочил само

името на производителя! Така че след като гласувате, напишете и точния модел на принтера които според вас е

е най-добър.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

HP DeskJet 5150

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

И аз подкрепям предложението на kiko_di

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

EPSON...

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

От Canon съм доволна като цена на консумативите, а от HP като качество на печат.

Сега съм с HP 3550 - за принтиране на документи е перфектен. Дразни ме това, че е адски шумен, но за цената си оправдава качеството.

Докато за закупуване на Canon-а се бръкнах по-дълбоко, но не беше предназначен за нуждите ми и издаде багажа.

От голямо значение е за какво ще го ползваш принтера. От там вече можеш да съблюдаваш цена и качество.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ами най-добър принтер... трудно е да се каже. Те хубавите неща си имат и съответната цена. Предполагам, че искаш само принтер, а не някакво мултифункционално устройство, например принтер + скенер + факс + e-mail и т.н.

Аз в момента съм с "Canon i250". Доволен съм много от него като качество на снимки и графики. Купих го за 130 лв. с ДДС преди 5 месеца. Консумативите му са евтини - касета с черно мастило е около 11-13 лв. (зависи откъде ще я купиш). Цената на цветната не я знам, понеже, въпреки жестокото експлоатиране, тя е още пълна (празна) наполовина :-). Бърз е. Единственият му недостатък е шумът, който издава, но с течение на времето някак си се свиква с това. Обаче, може да печата най-много "A4"-формат. Ако на теб ти трябва да печаташ "A3" - тогава удвои цената, за която го търсиш...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако на теб ти трябва да печаташ "A3" - тогава удвои цената, за която го търсиш...

<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*31/08/2004*:* 07:50:00</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

По-скоро утрояване []

Но наистина - кажи за какво ще го ползваш и какво натоварване ще му правиш - това също е от значение.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Твърдо залагам на НР. Какъвто и модел да вземеш от него, няма да съжаляваш. Разбира се има зачение и за какво ще го ползваш. Модела 5150 е наистина впечатляващ като за А4 машина. Ако ти е нужен А3 и искаш да минеш с малко пари 1220С ти върши работа и то каква... Консумативите не са особено скъпи и което е най-важното имат Качествени алтернативи. Епсън...само за фотопечат.

11. Тук е от
    Mar 2004

Немога да ти препоръчам принтер, но мога да те предупредя да не си купуваш LEXMARK , в къщи съм с такъв , много хубаво печати ,ама като му свърши тонера отидох и си взех нов . Консуматива струва горе долу толкова .

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Съвет на професионалиста:

1.Canon

2.Canon

.

.

.

47.HP

Другите няма да споменавам,не си залужават писането

HP....как мислите,могат ли да претендират за сериозна фирма след като нямат завод за мастила,и 100% се правят в Китай,дори и хи енд моделите им?

От 4 плюс насам станаха мега чупливи,10/100 приблизително,канончетата са 2/100

13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Съвет на професионалиста:

1.Canon

2.Canon

.

.

.

47.HP

Другите няма да споменавам,не си залужават писането

HP....как мислите,могат ли да претендират за сериозна фирма след като нямат завод за мастила,и 100% се правят в Китай,дори и хи енд моделите им?

От 4 плюс насам станаха мега чупливи,10/100 приблизително,канончетата са 2/100

<div align="right">Originally posted by DPetrov - 16/09/2004 : 19:02:48</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Горе-долу е така, само дето Canon-ите вдигат много шум при работа.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

И аз като доказания професионалист ДПетров съм за Canon. Имам 2 броя BJC-4300 от 1998 и до сега си печатат и то всеки ден. Черната глава BC-20 носи до 2-3 пълнения с мастило, което излиза доста евтино. Имам и от по-новите модели. При тях положението е същото.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Сега аз да кажа защо аджеба съм препоръчал точно HP:

1. Главите на всички принтери се произвеждат в Азия [:D]

2. Всички мастила произлизат от................виж т.1

3. Главите на каноните издържат 1-3 патрона

4. Главите на HP издържат различно но варират от 10-25 пълнения

а сега ми кажи и разликата в цените на мастилата ???

няма !!! (50-60лв/л.)

само дето са на различна основа!

Успех в избора на принтер

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

25пълнения???

Започна се с научната фантаскита......

как така уж съм оторизиран сервиз пък незнам за 25 пълнения....брех мааму стара,тва трябва да го кажа на търговците утре,една презентацийка на Пауърпоинт да метнат,току виж и медал от ХП получим[:D]

Кико,къде ги видя тия 25пълнещи се мастилки бе ман?Пентагонски ли са ,що ли?Може би нов метод на чистене на главите със гама лъчения?Прати го на ХП да си коригират сервиз мануалите,че те горките се морят да пишат цели такива как по добре сервизния техник да запази главата при пълнене с цел да издържи поне 3-4 пъти

За мастилата...Азия казваш......мда.....темата е деликатна,но едно ше ти кажа:nе е точно така[8D]

18. Тук е от
    Oct 2004

А може ли да ми препоръчате някой модел на Canon ?

Аз се чудя за нещо като i350 или iP1500.

Какво ще кажете по въпроса ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 26-08-12, 11:40
  2. Отговори: 2
    Последно: 07-03-10, 12:28
  3. Печат върху CD/DVD на мастилено-струен принтер?
    От ddimitrov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 11-04-09, 20:14
  4. Отговори: 17
    Последно: 14-03-06, 12:56
  5. Проблем с мастилено-струен Канон
    От genhack във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 10-11-05, 14:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе