От няколко дни се чудя кой ICQ клиент да предпочета.Ползвах всички гореспоменати но засега нещо не мога да си харесам нещо конкретно вие кой бихте ме посуветвали? Ако някой знае някой друг клиент нека сподели.Всяко мнение е важно.Мерси предварително
От няколко дни се чудя кой ICQ клиент да предпочета.Ползвах всички гореспоменати но засега нещо не мога да си харесам нещо конкретно вие кой бихте ме посуветвали? Ако някой знае някой друг клиент нека сподели.Всяко мнение е важно.Мерси предварително
Мерси за допълненението не прецених че има хора който използват поняколко клиента на различни OS.![]()
miranda, защото чрез нея мога да използвам едновременно icq, msn, yahoo и irc само с една програма. Плюс това, харесва ми да мога да customize-вам всичко по нея - не че е жизнено важно, но с течение на времето стана нещо като хоби по отношение на мирандата![]()
Само че аз съм на Trillian.miranda, защото чрез нея мога да използвам едновременно icq, msn, yahoo и irc само с една програма.
QIP не е лошакато ICQ-style
А относно Trillian как мога да си виждам контакт листата на български защото всички имена който са на български ми излизат с йероглифи?
QIP. Преди него - Miranda. Кой знае кога ще ме "ухапе" и пак ще се върна към нея - за разнообразие.
сигурен ли си че проблема не е в твоя телевизор?Първоначално публикувано от JOJO
Аз ползвам от доста време centericq и трябва да отбележа, че едва ли ще го сменя в близко време, освен че поддържа ICQ, MSN, Yahoo и Jabber, centericq 4.20.0 позволява да се заобиколят редица ограничения на протоколите, като нужда от регистрация, видимост/невдимост и др .
За тези които се заинтересуват:
http://thekonst.net/en/centericq/
http://www.centericq.de/
За ICQ използвам QIP, от както излезе.
Trillian - за другите IM клиенти когато ми се налага.
Ами засега се колебя между ICQ и QIP.QIP е готин ама е малко ръбатичка а ICQ е по шаренко.
Тази тема не е твърде оригинална.
Ползвай каквото желаеш, за да се логваш в мрежата на ICQ.
Аз лично ползвам QIP и ще ми е нужно много време, за да изложа всички причини.
Много хора ценят мнението ми в областта на ICQ.
Ако си сред тях, би могъл да се довериш на моето предпочитание.
Някой ползват няколко клиента на една ос вместо да си проверяват постоянно различните номера за различни нужди.Първоначално публикувано от JOJO
Мене пък ми трябва още един Скайп(ама скоро не съм ровил дали е излязло нещо ново), ама да не е само чат, а и разговор, пък и видеоце ако поддържа ще е добре![]()