Сигурно не са за показване
като лгедам какви са стаите че и името SPA Centre мога да си представя !
Това е хотел на Доган - достатъчна причина да не ми се ходи там. Хотел "Девин" е много по-добър избор, а има и добри сезонни намаления.
Хей, пролетта идва, а ние съвсем забравихме тази тема!
Дайте да и вдъхнем малко животец и да изберем уикенд и място на срещата.
Смятате ли че е добра идея да направим срещата на Великден? Това се пада неделя, 8-ми Април, тоест да се съберем в събота следобяда, настаняване в хотела, вечерта сме всички на една голяма маса, сутринта наблягаме на борбата с яйцата и ще излъчим победител (без дървени яйца!!!)
Не знам дали понеделник, 9-ти не е също почивен ден? Ако някой знае - да каже. Ако да - тогава нощувките могат да бъдат 2.
И без това по Великден много туроператори предлагат готови оферти, можем да избираме и да искаме намаление за група. Или пък сами да си го организираме. Хайде народе, wake up!
Ще си позволя да споделя скромното си мнение.
Ако искаме да има колкото се може по-голяма посещаемост на една национална среща според мен е по-удобно да се избере място в центъра на страната-Търново, Габрово, Трявна, в Северна Б-я или Казанлък, Павел Баня или Хисаря в Южна Б-я.
Специално в местата ото Южна Б-я, които съм посочил има минерални извори, а значи и хотели ще се намерят.
Наскоро бях на една среща в Хисаря и бяхме настанени в хотел "Хисар"- четири звезди, супер беше, басейн и пр.
А иначе за хора от Силистра, Добрич, Видин, Шумен да отидат чак до Девин е малко трудно, даже и по празници.
О, за мен няма проблем - и за Охридското езеро да се разберем, и за езерото Балатон да иде реч - на линия съмПървоначално публикувано от stekyman
Някой знае ли как се почива по Великден?
Като миналата година - на салатки и козунаци и така 3-4 дниПървоначално публикувано от roumen68
7,8,9 и 10-ти, като последния ще се отработва, но кога точно - незнам (практиката е събота след празника)Първоначално публикувано от roumen68
О, ама хич да не се маем тогава и да го насрочим за Великден!
Попадат ми разни интересни оферти за Великден, например:
Великден във Велинград - хотел Маркита от 06 – 09.04.2007
Три нощувки пакет на човек:
- двойна стая - 115.00 лв.
- двойна стая лукс - 130.00 лв.
- Студио - 175.00 лв.
- двустаен апартамент - 160.00 лв.
- голям президентски апартамент - 160.00 лв.
- малък президентски апартамент - 145.00 лв.
- мансарда - 100.00 лв.
*Цената е за пакет на човек в български лева, която включва 3 нощувки, закуска, Празнична вечеря, ползване на басейн, джакузи, паркинг, тенис на маса, курортна такса, туристическа застраховка и ДДС.
*За деца куверта е 12 лв.
Празнична вечеря:
1. Ракия Бургас 63 - 50гр.
2. Безалкохолно
3. мин.вода
4. Салата Великденска
5. Агнешко по Великденски
6. Яйце
7. Козунак
8. Питка - 2бр.
9. Чашя вино
Това на пакет за човек какво би трябвало да означава - стаята е 115 лв. за трите дни или двама в стая по 115 лв. и примерно ако дойда с жена ми стават 230 лв. Иначе ми харесва като идея. Хотела има ли сайт да го видим какво представлява
Както някои хора знаят, пиша в още един форум, за акваристика. От няколко години насам, правим поне по една сбирка годишно. Първата сбирка съм я пропуснал, но от втората насам присъствам на всички. Ходихме в с.Чифлика над Троян. Там природата е жестока, а цените са като по комунистическо. Миналата година ходихме в с.Варвара, пазарджишко. http://www.aquapark-varvara.com/ Тук даваха да си носим кой каквото иска за ядене и пиене. Е, осрахме се, меко казано. То не беха литри алкохол, не беха десетки кила мръвки, че и един чувал салата, която лично аз измих. :-) Тази година, към края на април, пак сме там. За съжаление, бунгалата вече са запазени всичките. Събираме се около 40 човека. Цената е малко по-висока от обявената на сайта. Бунгалата са за 4 човека и имат климатик и баня и кенеф - 2 в 1.
Великден се пада на 8-ми Април (Неделя), а почивните дни са 4!!! От Петък (6-ти) до Поденелник (9-ти) включително.
4 дни почивни накуп рядко се случват, така че е много удобен момент да си организираме хубав отдих заедно.
От друга страна - не остава много време, трябва бързичко да се организираме. Туроператорите предлагат много оферти, от туроператор беше и горната оферта. Така че скоро може да свършат хубавите оферти и да останат само баровските по 400-500 лв. Друг вариант е да се поразшетаме из нета и сами да си организираме нещата с избор на хотел или ресторант.
Ако сме под 20 човека общо - има и вили с механи, които в цената предлагат и печено агне.
Може би първо трябва да започнем с това - на кого му харесва да се видим между 6-ти и 9-ти Април (въпрос на избор е 1, 2 или 3 нощувки)
След като уточним бройката - почваме да избираме къде и за колко време?
Съгласни ли сте? Ако да - моля всеки да каже за себе си дали ще дойде и колко народ ще води със себе си.
Това е оферта от туроператор, (http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=784) цената е за 1 човек за целият престой от 3 дни. За двама в двойна стая - 230 лв.Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
Сайта на хотела е: http://www.markita.net/hotel/
Можем да минем и без туроператор, директно да поискаме оферта, ако знаем колко хора ще бъдем.
Защо трябва да палащме комисионна
дайте да решим къде- аз ще се заема с пазарлъка
Във Велинград е добре , но има и по-евтини !
В Трявна е 60лв/ден ( 30лв леглото )  / двойна стая с закуска- хотела е "Сезони"
Апартамента е 80лв
Деца от 2 до 12 г е 15 лв /легло
http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=3228
0677 / 2285
Понеже ми харесва това кътче ( незнам може на Вас да не Ви е по сърце )
всяка година ходя по веднъж поне за по 2 дни ! ( Даже Румен единия път като му трябвах по спешност не можа да дойде и да ме вземе )
Заведенията са добри - обстановката в Стара Трябва е неповторима
Наблизо има дряновски манастир ( не го препоръчвам - нищшо особено )
Но Габрово е наблизо и там има Хотел Етър ( също така културно и живописно градче )