Вижте резултатите от анкетата: Насилвате ли машинките?

Гласували
50. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Винаги, навсякъде!

7 14.00%
  • Само у дома

17 34.00%
  • Само в офиса

0 0%
  • Не, аз съм против клокването

23 46.00%
  • WTF!? (За какво става дума)

3 6.00%
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Overclock

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re: Overclock

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    Аз изглежда падам от Луната. Поне пет-шест години наред тук в София не съм срещал нищо клокнато. Имам предвид клокнато от други хора. Пък в разговори и с търговци и с колеги, пак години наред не е ставало въпрос за клокване. Е, понякога се зачитам в темите за овърклок, ей така от моментно любопитство. Така, като чета тук в тая тема, повечето феновe на overclocking са Варненци.

ПП. Нямам нищо против "клокърите", стига да гледат на това като на хоби.
    @MitkoS, повече чета и пиша в форума на hardwarebg.com че сеткомският в последно време се разводни много .............та там почти няма човек който да не си е клокнал машината (да не казвам ,че няма нито един). Повечето ми колеги от София също са фенове на клока ...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Двата форума са различни като насоченост от доста време. Този е основно за програмно осигуряване плюс секция за хардуер, а HWBG е обратното - хардуерен форум със секция за софтуер. Идеята е да се допълват, вместо да се конкурират.

4. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Не клоквам!Машинката ми върши работа и по дефаулт.Даже не ме интересува колко може да се клокне.Наречете го липса на желание

5. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Не клокам. Вече. Мина ми мерака. Няма я тръпката "от нищо нещо" да сътворя. Ако ми трябва по-мощна машина - ъпгрейдвам. Говоря само за домашните. Служебните твърдо не! Те са за работа и трябва да са стабилни на мах. И по възможност маркови (не ме яште .

Е... От време на време... Като ми попадне нещо интересно... Така за спорта... Но само експериментално и за кеф - без презорване или гонене на Михаля.

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Не клоквам,не играя разни яки игри и не ми трябва.Знам че винаги може да се изтиска повече ама ако ми трябва просто ще ъпгрейдна.Може би личи че не клоквам и по температурите(има климатик):

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Клоквам само в къщи и то само каквото позволява хардуера, без да е специализиран (например не слагам допълнителни вентилатори в кутията, не купувам памети с ниски тайминги и т.н.). Например сегашния ми Celeron D 352 го карам от както съм го купил на 4 GHz вместо стандартните 3.2 и това е.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. overclock p4 2.4
    От mamuta във форум Овърклок
    Отговори: 3
    Последно: 25-05-04, 00:43
  2. Overclock na ....
    От Zetle във форум Овърклок
    Отговори: 6
    Последно: 12-01-03, 23:02
  3. Kak da overclock-na RAM ???
    От pavkata във форум Овърклок
    Отговори: 14
    Последно: 13-06-02, 21:13
  4. Overclock
    От HELP_MAN във форум Овърклок
    Отговори: 6
    Последно: 16-04-02, 15:14
  5. k6-2 overclock
    От y0y0 във форум Овърклок
    Отговори: 36
    Последно: 27-11-01, 00:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе