За Midea до 5 м. без дозареждане.След 5-тия метър по 25гр.на метърЦитат:
Първоначално публикувано от dragozow
Преглед за печат
За Midea до 5 м. без дозареждане.След 5-тия метър по 25гр.на метърЦитат:
Първоначално публикувано от dragozow
Отговарям вместо Pat. Осаките си имат налин монтажен кит, 3м тръби, стойка и т.н. При него явно са запоили още 2м тръба за да не плаща изцяло нова. Друг е въпроса, че е можело монтажниците да вземат 3 метровата тръба и да му сложат нова 5м, а късатат тръба да монтират на климатик от друга марка.Цитат:
Първоначално публикувано от badr
Точно така направиха - смениха 3м кит с 5-метров.Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Един старичък инвертор Panasonic в кухнята и миналата седмица ми монтираха още един инвертор Panasonic в хола, понеже съм си доволен от работата на стария...
На работа съм с някакъм Crown, дето даже и не го знам какъв е. Кво да се прави, не зависи от мене... Иначе си охлажда и топли добичето :)
2 Хайера.
Домашен - Hyundai 12-ka - трета година.
Служебни - Hitachi и Hyundai 18-ки, пета година вече работят от началото на юни до края на септември денонощно.
2 panasonic инвертори от година насам - много доволен.
Така ти излиза, защото си гласувал за него.Цитат:
Първоначално публикувано от gomor
PANASONIC A-125KE - последните истински малайзийски климатици-не пушка ,а оръдие :blob
април 2001 година :)
:offtopic:
Нищо де, туй да ти е кусура..Цитат:
Първоначално публикувано от gomor
в единия апартамент Хайер и в другия също Хайер, на работа сме с една Мидея - чудо чудо ... :ole
доволен съм и от трите
ПП Хайерите са инвертори
панасоник и фуджитсу ,инвертори,доволно работят и на топло и на хладно
2 бр. HITACHI RAS/RAC 35YH4 единият е на 2.5год а другият на 1.5г. Доволен съм и от двата за сега. Много добре се държат през зимата.
Samsung, обикновени, не инвертори, вършат работа, 4 години вече духат без хеобходимост от никаква поддръжка, какво повече да иска човек. За зимата си имам парно и не ги ползвам, освен в краткия период, когато е леко студено, а парното още не е пуснато.
2 Haier-12-ки от 2 години. Много съм доволен. :ole