http://bgcounter.com/?sts,os,,,,kodПървоначално публикувано от sclera_bg
Ама според тях само
http://bgcounter.com/?sts,os,,,,kodПървоначално публикувано от sclera_bg
Ама според тях само
К'ви, к'ви!Първоначално публикувано от fanta orange
Ми такива - има най-модерните, последни писъци в ОСите - CP/M и OS/2.
Не ги разб'ииш ти тия ми ти работи!
Че защо трябва да ги плащам като има финансов отдел за целта ;-)Първоначално публикувано от FearMe
От няколко дена преминах окончателно на Уиндоус Моториста Хикс-Пе-то ми скъсваше нервичките с постоянните си издънки въпреки наличието на 3253252535 секюрити ъпдейти и фиксове. Лайнукса пък все още е прекалено първобитен, а за Мак нЕма парЕ.
Аз пък съм на WinXP Pro SP2 и скоро нямам намерение да го сменям. Vista може би след време, но не съм сигурен, защото изисква по-силни машини, а моята не е. Пробвал съм и Линукс, ама нещо не му е наред или по-скоро аз не го разбирам, или може би не съм попадал на точната дистрибуция, освен това има много малко приложения за него в сравнение с Win и за това си карам на XP.
Ех, радвай се, че Ghost вече не пише тука, че щеше да те нападне с минимум два поста с по 20 реда фанатични изблици колко по-напреднал е лайнукс от уиндоус.Първоначално публикувано от Stanley
В една друга тема ме нападаха някакви фанатици, та съм свикнал, а иначе за приложенията - ами така си е, или поне аз по-лесно намирам най-различни приложения за уиндоус, от колкото за линукс, а и в крайна сметка всеки има право на избор и моят избор за сега е ХР
Уважаеми bluefish, а би ли казал 10 реда смислен текст в подкрепа на обратното?Първоначално публикувано от bluefish
Има ли смисъл да преоткривам нещо, което е известно на целия свят?Първоначално публикувано от fori
Имаш предвид вирусите, троянците, phishing toolчетата и всичките подобни дребни бози? Естествено че не
Вкъщи Slackware и Gentoo върху което в kvm - netbsd, openbsd и opensolaris, a в работата Debian и Федора(хич не я харесвам, но...) .
М/у другото добавете и *BSD-тата и Солариса като опции, защото има хора които само това ползват.
Добре е тази анкета да се подновява периодично за да се проследи процеса на развитие на ОС. Защото в определен период да дена ОС е предпочитана, но после бива оставяна от по нова и т.н.