Как намирате нивото на вашето училище, колеж или университет. Смятате ли, че за простотията рано или късно ще си плаща. Нека всеки изкаже мнението си за условията при които се образова?
Как намирате нивото на вашето училище, колеж или университет. Смятате ли, че за простотията рано или късно ще си плаща. Нека всеки изкаже мнението си за условията при които се образова?
Бакалавър - мога да работя в бакалница...
Оправете само 'оразованието' в заглавието на темата![]()
Нивото през 1977 си беше добро. Сега - не знам.Първоначално публикувано от blue1
Кой ще СИ плаща - учебното заведение ли?
А ако се е образовал вече?
Ами поне в горния текст ги отстрани.....
Всъщност съм просто инженер.
Тези 2 опции за тези без основно, но с висше образование ли са![]()
За грешките допуснати в заглавието на темата горещо се извинявам. Но от няколко дни си лягам в 8 сутринта и ставам в 12 и съм адски разсеян. Благодаря на колегата коригирал грешките.
за нивото ..... "като се знам какъв инженер съм ме е страх да ида на доктор"
Тц-тц, дотук от 19 магистрати само 1 има завършено основно... Ей затова си останах прост инженер. Ама много прост ви казвам, това Black Adder ряпа да яде!
аз пък, ще ви кажа, че образованието, не прави човека![]()
Оразованието определено много дава много на човека, но от висше до висше образование има голяма разлика. Имаме четири степени. Професионален бакалавър, бакалавър, магистър и доктор. Всичките тези степени са все за висше образование. Разликата е огромна, защото профсионалния бакалавър учи три години, а доктора три години след магистър или най-малко осем и половина години.
Здравейте , според мен не само степента (професионален бакалавър, бакалавър, магистър и доктор) е важна . Много голямо знаение има и мястото на придобиването и .
Според мен няма никакво значение мястото на придобиването й, а размерът на усвоените знания и последващата лична способност за приложимост.
така е но неподходящото по вид образование може да попречи за доста неща![]()
Разгърни мисълта си, че ми стана интересно - кое по вид образование, може да попречи за кои неща?![]()
Първоначално публикувано от Profita
![]()
![]()
Разрешаваш ли ми това изречение да го монтирам в профила ми тук като подпис ? ... Ще почерпя при случай
точно обратното е, нали затова има класации на университети в света; синът ми, като тръгна да учи в Германия, старателно проучи рейтингите на тамошните университети; в Германия даже си имат специално печатно издание за всички университети, където учебните заведения са класирани по много показатели, даже са цветно кодирани - по-престижните университети, съответно с по-високи показатели, получават повече пари от държавата и предоставят по-добри условия за учене и по-добри възможности за реализация...Първоначално публикувано от Profita
разбира се, това все пак отчасти е вярно, ако става дума за България...
(а, и само за сведение, скъсват им г... от учене!)