Вижте резултатите от анкетата: Изневерявали ли сте?

Гласували
42. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

15 35.71%
  • Не.

20 47.62%
  • Да, но беше грешка.

1 2.38%
  • Не, но бих го направил.

6 14.29%
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Изневерявали ли сте?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Изневерявали ли сте?

Мислех да си изтрия анкетата, за съжаление не можа да получи развитие, интересно ми е обаче, че по същото време направих същата анкета в друг форум в който участвам и там за същото време има над 150 души гласували и над 11 страници с коментари, единственият извод който си направих, че има разлика в участниците в различните форуми. Е, и това е нещо

2.  

3. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

А би трябвало да си направиш и друг извод - в анкета, в която НЕ МОЖЕШ да гласуваш - няма много желаещи за коментар!
    Независимо от темата и анкетираните......

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    А би трябвало да си направиш и друг извод - в анкета, в която НЕ МОЖЕШ да гласуваш - няма много желаещи за коментар!
    Независимо от темата и анкетираните......

Вярно, чак сега забелязах, че гласуването е прекратено не знам как е станало.....явно саботаж, но май го оправих.

5. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Гласу
    Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Изневяра- предателство към някого или нещо. Измяна на принципи.
    Гласувах с Да. Предадох Майкрософт. Вече съм с Пингвин.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Това не е грях, чадо! Това е Богоугодно и праведно дело. Виж, обратното е лошо. Да не не поглеждаш вече Лукавия!

7. Тук е от
    Feb 2010

Имах връзка с едно момиче цели 7 години. Последната година преди тя да ме напусне започнах да кръшкам, понеже видях че тя не е същата както преди, и често казваше че не иска да се жени, а искала да си остане сама. Опитах се да закрепя тази връзка но не стана, и накрая си позволих да кръшна няколко пъти. Тя така и не разбра, но и не ми пукаше дали ще ме хване, понеже видях че тази връзка е потъващ кораб. Наистина чувствах се много гузен после, макар и да знаех че нашата връзка вече беше към края си. Не ви съветвам да изневерявате - чувството за вина после е много неприятно, и е много трудно след бурна нощ с друг/друга на втория ден да погледнеш в очите твоята половинка, да я прегърнеш и целунеш......... Даже и по време на изневярата се чувствах гузен, като подлец, и се питах: "Какво правя аз в момента, как можах да вкарам в леглото си друга"...... Ужасно е наистина! Аз имам оправдание че го направих, но ако всичко върви нормално в една връзка, няма за какво да го правите, защото после всичко се връща!

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе