Анкетата е анонимна, но ако някой желае може да сподели. Въпроса е към хора със семейство или сериозна връзка.
Анкетата е анонимна, но ако някой желае може да сподели. Въпроса е към хора със семейство или сериозна връзка.
7 факта за съпружеските изневери, цитирани от Psychology Today:
- Около 40% от женените мъже и 30% от омъжените жени имат странична връзка.
- На всеки 10-13 секунди някой по света се развежда.
- Почти 50% от жените и около 30% от мъжете изпитват злоба към партньора си дори 10 години след развода.
- В повече от 90% от случаите причина за развода на двойките с голям семеен стаж са периодичните изневери на партньорите.
- 75% от тези, които се женят или омъжват за своите любовници, след това се развеждат.
- Средно една изневяра продължава 2-4 години.
- Връзката между хора, живеещи на семейни начала без брак, е подложена на емоционален стрес. И рискът тази връзка да се разруши е два пъти по-голям, отколкото ако има сключен брак.
Няма как да се направи раздор в семейният кът ако не публикуваш коментар. Виж за автора на анкетата съществува реална заплаха за неудобни въпроси от страна на половинката ако "случайно" надникне в любимият му форум.
Въпроси, казваш... Ми, правилно. А ти 'що питаш?Сега стой та гледай що светец ще се 'подпише'...
неизневеряващите няма да пишат, защото в общи линии им е все тая за анкетата, а дори и да искат да блеснат - анонимна е (уж
изневряващите няма да хукнат да го огласяват...
така че би могло да се направи извода, че всички, освен тези, които изрично са казали, че не изневеряват, изневеряват![]()
Според мен въпроса на темата не е зададен както трябва или поне аз не мога да разбера какво точно се пита - дали изобщо някога си изневерявал на някой, с който си имал връзка или дали си изневерявал на човека, с който си в момента?...
Ако е зададен като първия вариант - да, случвало ми се е да изневерявам;
ако е по втория вариант - не, не съм изневерявал на човека, с който съм в момента...
п.п. Мисля, че няма човек, който да не е изневерявал поне веднъж някога...![]()
Не съди за другите по себе сиПървоначално публикувано от Djia
.
Виж и резултата от анетата или споерд теб отговорилите, че не се изневерявали са лъжци.
п.п. "човек" включва и всички деца.
Какво е "изневяра"? Дайте дифиниция, моля... пък тогава да гласуваме.
Изневяра- предателство към някого или нещо. Измяна на принципи. Касапе много добре знаеш какво значи да изневериш.
Ми така кажи де! Че повечето простаци за секс си помислихме...![]()
и аз за това си помислихПървоначално публикувано от Kasap
![]()
Само че нещо не мога да гласувам
Е, то за общинарите е ясно - всички изневеряват.........не се хаби...............
Ама и аз не мога да гласувам - соц анкета се заформя, или Бат'Бойко прилага спешъл средства и контролира трафико![]()
Но все пак да не забравяме, че всички лъжат понякога... Което , по мое мнение, обезсмиля анкетата.Първоначално публикувано от FearMe
![]()
Това е private анкета. Човека си я пуснал и чака сега жена му да мине и да кликнеДруг никои не може да гласува