Що да чакаме бе, ние и така си се спукваме от смяхПървоначално публикувано от vdsvicky
![]()
Що да чакаме бе, ние и така си се спукваме от смяхПървоначално публикувано от vdsvicky
![]()
Приемам позитивно забележките ви . Следващата анката ще се постарая повече и ще се стремя да я направя интелигентно . Благодаря ви приятели и оценявам високо забележките ви. За да вьрвим в правилната посока и напред е хубаво да има критика . Вашата критика е позитивна , което ме радва. Единственото което ме притеснява е , че сьм на ВИЕ с компютрите и все още не са ми ясни доста неща. Но както се казва : " апетита идва с яденето ". Може би вьпросьт трябваше да е : Интелигентна нация ли сме? Благодаря.
Като нация, не - разбира се, че нямаме по-висока от средната интелигентност на другите нации в Европа и Америка.
Като форумна извадка - да, по-интелигентни сме от масата, живееща в България
КрИс , донякьде си прав , ама само донякьде. Може ли според теб , а защо не и според други , интелигентният човек да се присмива над незнанието на друг човек ? Дали е редно един считащ себе си за интелигент , да се надсмива и да бьде едно рода похлупак с своето мнение навсякьде ?
Гласуването приключи и бих направил един-единствен коментар перефразиран : " Варварино........ що се срамиш ,да се наречеш Бьлгарин ". No coment