Аде ве, няма ли кой да гласува за мене??? С толкоз малко звезди и общински съветник няма да стана. Любен Дилов избрахте, мен няма ли да ме изберете ?!?!?!?!?! Аде моля ви се сега, малко повече гражданска съвест!!!
Гласувайте, днес е вашият шанс !
Аде ве, няма ли кой да гласува за мене??? С толкоз малко звезди и общински съветник няма да стана. Любен Дилов избрахте, мен няма ли да ме изберете ?!?!?!?!?! Аде моля ви се сега, малко повече гражданска съвест!!!
Гласувайте, днес е вашият шанс !
Аз пък си мислех следното.
Как мога да си променя мнението за участник, когото съм оценил по-ниско или по-високо преди, но сега смятам друго за него? Май не мога. Тогава защо мнението, което давам за него, да няма някаква давност - например да е валидно в срок от един месец?
Освен това, даже и даването на рейтинг да е анонимно, би било хубаво да има кратко описание на това защо някой ми е дал нисък или висок рейтинг.
Инак (и на Профита май се оплаках веднъж) - някой тук не ме цени.... [xx(] [Sigh...]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз пък си мислех следното.
Как мога да си променя мнението за участник, когото съм оценил по-ниско или по-високо преди, но сега смятам друго за него? Май не мога. Тогава защо мнението, което давам за него, да няма някаква давност - например да е валидно в срок от един месец?
Освен това, даже и даването на рейтинг да е анонимно, би било хубаво да има кратко описание на това защо някой ми е дал нисък или висок рейтинг.
Инак (и на Профита май се оплаках веднъж) - някой тук не ме цени.... [xx(] [Sigh...]
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker*-*18/01/2004*:* 21:26:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Dark Skywalker, подкрепям те изцяло в частта за давността на рейтинга. А това, че някой не те харесва не си го слагай на сърцето - не може всички да те харесват и това си е съвсем в реда на нещата за всеки човек. Несправедливостта ще бъде оправена веднага, защото явно повече са хората, които те харесват[]
Да не говорим, че след, като дадеш рейтинг на някого (поне при мен) после трябва да се логвам наново ... и ми променя избрания скин в черен, а аз не го ползвам. Айде пак логване, айде пак скин, хоп започвам наново. И при вас ли е така?
Пееее, некой ***** е гласувал с 1, щото съм му модерирал мнението и сега и аз съм с 4, нещастие ...
Отивам наказан в ъгъла с лице към стената и вдиганти нагоре ръце
Хора ама моля ви се, не се дръжте като малки деца, ами гласувайте обективно, не със злоба и завист![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пееее, некой ***** е гласувал с 1, щото съм му модерирал мнението и сега и аз съм с 4, нещастие ...
Отивам наказан в ъгъла с лице към стената и вдиганти нагоре ръце
Хора ама моля ви се, не се дръжте като малки деца, ами гласувайте обективно, не със злоба и завист
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*25/01/2004*:* 01:00:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кайсо аз съм този и не е от злоба просто съм се зарибил по сетком и не ЗАВИЖДАМ[)]Исках и Малоне да рейтна ама нали трябва да съм обективен и го оставих да грее е много помага пича макар че с модването не ги набавква нещата[
]Аз си оставам въръл фен а пък вие ако искате и глевата ми режете и май рейтинга започва да ми харесва[Wow!]
П.С.Кайсо когато ме едитна беше написал Радичков с малка буква ;-признай си , свали си ръцете [][Wow!]
Признавам си без бой, наистина беше така не споря
Извинявам се, ако съм те обидил с нещо, не е бил нарочно и не съм искал, горния ми пост е в рамките на шегата и добрия тон
Надявам се, да си го приел в този смисъл
А освен това, никой няма ти реже главата, най мноо да те боли след поредната изпита водка или бира или там ко то пиеш в нашата компания![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Кайсо аз съм този и не е от злоба просто съм се зарибил по сетком и не ЗАВИЖДАМ[)]Исках и Малоне да рейтна ама нали трябва да съм обективен и го оставих да грее е много помага пича макар че с модването не ги <font color="red">набавква</font id="red"> нещата[
]Аз си оставам въръл фен а пък вие ако искате и глевата ми режете и май рейтинга започва да ми харесва[Wow!]
П.С.Кайсо когато ме едитна беше написал Радичков с малка буква ;-признай си , свали си ръцете [][Wow!]
<div align="right">Originally posted by kafka - 25/01/2004 : 00:19:54</div id="right">
@kafka
Изясни думата "набавква", че нещо не мога да я схвана ...
И ми дай линк към поста, който съм ти редактирал аз лично ...
Ако има такъв, пейстни го тук и дай възможност на всички да прочетат за какво става дума и дали е без основание.
//edit
Забравих да благодаря за похвалата. Оценявам я много повече от звездите под ника ми.
Цялото ми уважение Кафка, но смятам, че редакцията на Кайсо не е основание за това с което си го "наказал", така че аз използвах гласа си да поправя стореното.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
@kafka
Изясни думата "набавква", че нещо не мога да я схвана ...
И ми дай линк към поста, който съм ти редактирал аз лично ...
Ако има такъв, пейстни го тук и дай възможност на всички да прочетат за какво става дума и дали е без основание.
//edit
Забравих да благодаря за похвалата. Оценявам я много повече от звездите под ника ми.
<div align="right">Originally posted by Malone*-*25/01/2004*:* 02:28:05</div id="right">
"Набавква" е много хубава и звучна българска дума или "попадам в целта но не съм точен" []
Идеята е че постването с червено не е в никакъв случай актуално при изразяване на почит.
@kafka
За пореден път се убеждавам, че имаш сериозен проблем.
Ако не на психиатър, отиди поне на психотерапевт.
Лупус ти го каза, но явно не си обърнал внимание.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам какво ти бръмчи в главата - муха или друго, но май създава доста голяма бъркотия там.[8D]
<div align="right">Originally posted by Lupus</div id="right">
Бих уточнил, че създаваш впечатление, че мухата в главата ти очевидно има предостатъчно място за летене.
Потърсих думата, която наричаш "много хубава и звучна българска" в няколко речника, но не я открих. Възможно е да съществува, но да се е използвала от някой от сподвижниците на хан Аспарух или по-рано.
Добре направи, че уточни точно как да я разбираме.
[дано усещаш, че съм саркастичен [}]]
Цвета на поста в общия случай е въпрос на личен избор.
Това, че мухата в главата ти смята червения цвят за неподходящ също.
В случая, който визираш не съм изказвал почит към никого, а се опитах да ти направя деликатна забележка.
Използвах цвета, като алтернатива на речника, който бих използвал в поста, ако не спазвах правилата на форума.
<font color="orange">чл. 4. Не нагрубявайте другите участници във форума, като използвате просташки език, псувни и т.н. ...</font id="orange">
Искрено се надявах да си достатъчно интелигентен, за да го разбереш, още повече след намесата и на Кайсо, но очевидно съм сбъркал.
@Malone пак не ме разбра , как може да те нагрубявам с такава дума [?][?][?]
П.С.Думата я знам от един режисьор Димитър Сарджев , негова авторска може би[]
2xП.С.Във връзка с просташкия език (чл.4)как можеш да ми обясниш поста на Лупус и твоя...
Не ме нагрубяваш, прочети внимателно това което съм написал.
Точка четири съм я споменал, за да обясня цвета на поста си.
За да обобщя ...
Много те моля прекрати този диалог, никой не е длъжен да "слуша" безмисления ни спор.
Честно казано започна вече да ми писва.
Принципно този форум не е място за емоционални експликации [почитта ти към Радичков], нито пък кошче за душевни отпадъци.
Ако нещо те тревожи или искаш да го извикаш силно ... Alt+Tab и в dir.bg.
Там ще ти се даде такава възможност и може би някой ще ти обърне внимание.
Ако този форум ти харесва и държиш да спечелиш уважението на участниците, обмисляй внимателно нещата, които пишеш.
Давам ти просто съвет.