Ха да видим сега кой ще скокне тука най - високо[:D]
Само едно уточнение става въпрос за връзката която използвате в къщи а не на работа.
To има значение и колко ти е към бг-пиъринга и колко навънка ама за сега само като цяло .[]
Ха да видим сега кой ще скокне тука най - високо[:D]
Само едно уточнение става въпрос за връзката която използвате в къщи а не на работа.
To има значение и колко ти е към бг-пиъринга и колко навънка ама за сега само като цяло .[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">256kbps Кабел -download
512kbps Kабел -upload
Как да гласувам..???
<div align="right">Originally posted by kafka*-*16/01/2004*:* 15:02:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми много ясно [:D] - нали qni следи кой ше скокне най-високо.
btw, qni (и админите), ако го редактираш още веднъж сигурно ще ми разреши да гласувам и трети път... щото досега от 3 гласа, 2 са мои...
//edit
Aaaa, сега ако река пак мога да гласувам! Не е гот така, не знам от кого зависи, ама аре да го оправи, а?
1mbit=125килобайта 2/3 от Т1 LAN съм за това гласувах за него T1 = 1.5 mbita = 187 килобайта sec тва BG peering, world 320 килобита
разбира се има и уловка и тя е че съм на тафик ))))
Raid това за гласуването трябва админите да го оправят.
kafka нямаше как по-подробно да напиша отговорите (Извинявам се и на другите за това) наистина са малко непълни, но ти може да влезеш в графата 256kbps Кабел/DSL според мен.
неограничен достъп - LAN T1
, обаче:
български пиъринг 512kbit/s - до 996kbit/s
международен - 24-64kbit/s
кажи сега как и аз да гласувам?
Аве наистина май кофти въпрос съм избрал. В смисъл че вариантите за тип връзка и скорост към и-нет са много. Ако може модераторите да изтрият Poll-a и да оставят само въпроса. По добре който иска да напише каква му е връзката а не да гласува.
Аз съм със 128kbps international и 1Мbps BG
Аз съм с 33.6 външен модем, но до края на февруари се надявам да мина на лан. в тоя смисъл - Има ли зна4ение каква лан карта да си купя? (Знам, 4е не е тука мястото, ама ще ме извините надявам се)
да ве махнете анонимната анкета искам да видя кой е с тази друга връзка само да не ми каже че си влиза в нета с GSM-a като ползва GPRS или нещо от сорта
2048Kbit /S download
768 Kbit/S upload
не казвам за speed-a а за начина по който се свързва
2048Kbit пиъринг
256Kbit интернешънъл
Aз па съм от Варна и съм на модем !
Ама поне ми е неограничен достъпа
Ама като се замисля, че съм на цифров телефон, май че бая се ограничава ...
Как се маха тоя анонимен "vote"?
1560Kbit Down
768Kbit Upload
към БГ хехе през прокси 60К