Щом прекарваме по толкова време пред РС-тата, не е без значение дали щадим зрението си, а това зависи главно от монитора. Гласувайте []
Щом прекарваме по толкова време пред РС-тата, не е без значение дали щадим зрението си, а това зависи главно от монитора. Гласувайте []
Значи по принцип имам три монитора под ръка но гласувах за 15'' CRT тъй като него го ползвам най-много. Иначе мониторите са:
Samsung 551s 15CRT
Iiyama 15'' LCD
Prestigio 17'' LCD
Използвам LG F700P Flatron и съм много доволен...100Hz си ги държи без никакъв проблем при 1024x768...Също така е много лесен за настройка...Може да се включи и към USB порт..
CTX PR705F, Flat Display,Sony Trinitron ; 1600x1200 (1024X768 - 100,3Hz) ; TCO99. Много съм доволен от него,ползвам го четвърта година вече
мониточето ми е EIZO 17" много съм доволен, държи си много добре честотите
21" Sony Multiscan - втора ръка за 200$, скоро несмятам и да го сменям, железен монитор![]()
19" viewsonic e790;
услушвам се за 24" най вероятно 2ра ръка ама не мога да си намеря читав...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">21" Sony Multiscan - втора ръка за 200$, скоро несмятам и да го сменям, железен монитор
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*16/02/2004*:* 21:56:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">А помниш ли кой ти каза този монитор, че се продава? По добър монитор втора ръка от твоя не съм виждал.
ЦРТ Мицубиши 750сб 17" флат .
1154х864@100хз иначе го карам на 1024х768@100хз много стейбъл монитор ,все още не съм видял по-добър 17" монитор.
Ами имам си аз едно скромно 19" DELL TRINITRON P991, втора ръка го взех за 175$. Много е як, е как няма да е като е със Сони тръба[:D].
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А помниш ли кой ти каза този монитор, че се продава? По добър монитор втора ръка от твоя не съм виждал.
<div align="right">Originally posted by Julian*-*16/02/2004*:* 23:12:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
зарадвай ме и мен така...[Duh!]
а инак по анкетата май нещата са си съвсем нормални - най масовото е 17".. []
19" CRT Flat - 959НФ :Р
а, ако беше малко по-рано анкетата - май щях да съм единствния гласувал за 14", хихихи))