[:D]
с двете на клавиатурата...онова с хартиения носител нещо много рядко ми се случва напоследък и изглежда като че е писано с крак, затова гласувам "с крак" [)]
Моята класна навремето казваше:
"Че пишете с краката си е очевидно, ами поне си сваляйте чорапите"
за мен другите казват, че разлика нямало...
ама така е като не разбират от изкуство...
иначе за протокола - с дясната... =)
Обикновено ставам свидетел на бой между лявата и дясната, но когато ги усмиря - лявата сдава багажа...
Ъъ, кой пише в днешно време ве, вие немате ли си секретарки ??? [:D]
като пиша с дясната изглежда все едно съм писал с лявата, затова предпочитам да пиша с двете []
Дясната, но миналата година ме хванаха бесовете и се научих и с лявата.
Хората си намират работа... [:D]
Гледам, че почти всички са надарени с уникалната способност да пишат и сл лявата ръка и с краката си (моля отбележете - и двата крака - направо съм впечатлена...). Айде за левия крак - горе-долу се среща...ама да пишеш с десния крак си е направо дарба[}][8D][:D][:P]
Аз съм от простосмиртните, които пишат само с дясната РЪКА[]
С дясната рък апиша когато ми се накага да пиша. Все пак не съм америкнец че да пиша с лявата ръка.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С дясната рък апиша когато ми се накага да пиша. Все пак не съм америкнец че да пиша с лявата ръка.
<div align="right">Originally posted by Julian*-*26/01/2004*:* 09:26:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Julian, като гледам колко грешки си направил в 2 изречения - или си нещо на зор или е все едно с коя ръка пишеш...[] (малко истина и много шега)
Пиша с дясна ръка но всеедно съм писал с краката си и за това посочих че пиша с краката си.Може и да стане четливо[:P]